MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Nanuk 975 - A legnagyobb testvér

A 2022-es év első nagy bejelentése a NANUK-tól, a 975 hordláda kereskedelmi forgalomba kerülése. A világon első helyszínek között Budapesten fizikai valójában is megtekinthető, tesztelhető. 

A NANUK zászlóshajójának belső méretei 76x53x45cm. Ezt a hatalmas IP67-es por ütés és vízálló hordládát már szinte kihívás telepakolni.

A rövid oldalakon  1-1 db kiforgatható ergonómikus hordfüllel rendelkezik, így akár nagy súllyal, extrém körülmények között is könnyen, kézben 2 ember által szállítható. A biztos IP67 zárást 7 db két mozdulattal nyitható biztonsági zár, és gumibetét biztosítja. A zárak igény esetén kulcsos kivitelre cserélhetőek. A ládán körben plombának, vagy számzáras lakatnak kialakított fém hüvelyes furatok vannak az illetéktelen nyitás megakadályozására. A hordláda automatikus nyomáskiegyenlítő szeleppel rendelkezik, mely szintén megfelel az IP67 előírásnak, így a láda könnyen nyílik, külső és belső nyomáskülönbséget kompenzálja ( hirtelen légnyomás változás, vagy külső és belső hőmérséklet nagymértékű eltérése esetén). Külső kialakítása segítségével könnyen egymásra helyezhető (stack-elhető) tárolás, vagy járművel történő szállítás esetén. Az alul és felül található ellendarabok egymásba illeszkednek, megakadályozzák a felső láda elcsúszását, leesést. Kerekei dupla kivitelűek, nagy teherbírású gumírozott és csapágyazott kialakításúak.

Termékvariációk:

975M – teljesen alap felszereltség, nem bővíthető ( CSAK rendelésre gyártják), 975T - alap felszereltség, bővíthető, 975W – dupla kerekekkel, 975- dupla kerekekkel és két állásban kihúzható fogóval.

Rendelhető üres kivitelben, vagy gyári 6 rétegű könnyen formára vágható szivacs betéttel, illetve szivacsos elválasztóval. Igény esetén egyedi belső szivacs gyártását vállaljuk magyarországi partnerünkkel – így rugalmasan, gyorsan és biztosan pontos kivágással tudjuk az egyedi belső szivacsot szállítani. 

Tanúsítványok: P67 por és vízállóság,  Katonai megfelelőség: MIL-C-4150J (vízálló tároló és hordozó eszközök)  és  MIL-STD-810G (ütésállóság, extrém körülmények - vibráció, detonáció, alacsony és magas légnyomás….stb tűrése)

A gyártó a termékekre élettartam garanciát vállal.

Bemutató darabunk előzetes időpont egyeztetéssel megtekinthető, kipróbálható Budapesten!

Forgalmazza:
Unique Solutions Kft
www.uniquesolutions.hu
info@uniquesolutions.hu
www.facebook.com/uniquesolutionskft
+36-30-640-41-48


2022. január 5. 03:55

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA