MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Moduláris szállítás

A felszerelések, kellékek biztonságos tárolása, valamint egyik helyszínről a másikra szállítása nehézkes a megfelelő rendszer nélkül. Ezért az Admiral Staging évek óta azon dolgozik, hogy ideális szállítási megoldásokat tervezzen és fejlesszen a legkülönfélébb alkalmazásokhoz. A szerelvényektől és szerszámoktól egészen a truss és színpad szállító eszközökig, az Admiral Staging tartós és megbízható termékek egész garmadáját kínálja.

A rendszer lényege az önálló elemekből álló moduláris kialakítás, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók lépésről-lépésre építsék fel a tartóelemeket a kívánt alkatrészek, magasságok és hosszok kiválasztásával. Ezzel szabadon választhatják ki az igényeiknek leginkább megfelelő konfigurációt, teljes rugalmasságot biztosítva. Sőt, a moduláris rendszer lehetővé teszi a szállítókocsik speciális rendezvényekhez történő beállítását, ezáltal a felszerelés típusától függően, sokoldalú és költséghatékony használatot biztosít.

A Meatrack fantázianévre hallgató állványrendszer, kábelek, szerelvények, valamint statikus és mozgófejes lámpák szállítására és tárolására is használható.

A Storage Cart, hat különböző méretű tárolóval, kihúzható fiókkal a felszerelések rendszerezéséhez nyújt segítséget.

A Balletfloor Cart kiválóan alkalmas kigördülő balett és színpad padlókhoz, vászon és függönyanyagokhoz, valamint nagyobb mennyiségű kábel tárolásához is.

Rácsos tartószerkezetek, sarkok, íves truss elemek szállításához és tárolásához különböző méretű és kialakítású Dollyk állnak rendelkezésre.

A Sidelight tower kisebb lámpatestek, színházi fényvetők, illetve mozgófejes lámpák szállításához- installálásához, bemutatók és kisebb rendezvények mobil világításához, kiválóan alkalmas.

Bővebb információ: http://www.dpmusic.hu/


 

2022. november 9. 05:45

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA