MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Menjünk gyerekek...

Megfogadva a Cameo „always on the MOVE” szlogenjét, összecsomagolunk és útra kelünk. Utunk során bejárjuk az országot és 10 üzletbe visszük el az Adam Hall márkáinak (LD Systems, Cameo, Gravity, Palmer) termékeiből összeállított bemutatót.

A helyszíneken 3 hét áll rendelkezésre, hogy működés közben ismerkedj a Cameo néhány lámpájával, az LD Systems legnépszerűbb hangfalaival és újdonságaival, a Palmer gitáros eszközeivel, illetve a Gravity állványokkal.

Első állomásunk a Music Minutes Hangszerbolt (1027 Budapest, Varsányi Irén u. 26-34.) ahova mindig érdemes betérni. Ha arra jársz – és remélem, ezt április 29. és május 18. között a szokásosnál is többen megteszik – személyesen tapasztalhatod, hogy az üzlet tele lesz áruval és a bemutatónak is jut hely, mert SOK JÓ CUCC KIS HELYEN IS ELFÉR!

Az anyag összeállt, a túra április 29-én a Music Minutes Hangszerboltban elindult és az év végéig meg sem áll, mert 3 hetes váltásokkal bejárja Kalocsa, Szeged, Békéscsaba, Debrecen, Kisvárda, Szolnok, Székesfehérvár, Bagod és Győr kiváló üzleteit. A pontos időbeosztásról és helyszínről mindig értesítést fogunk küldeni.

Gyere el a számodra legkedvezőbb helyszínre és találkozz személyesen az Adam Hall család termékeivel.

Bővebb információ...


 

2024. május 4. 07:32

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA