MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGÉRKEZETT MAGYARORSZÁGRA A HEIL SOUND PR 37 MIKROFON

Mint arról nemrég beszámoltunk, a Heil Sound bemutatta legújabb mikrofonját, a PR 37-et, ami jelenleg az amerikai gyártó csúcsmodellje. Remek hírünk van, hiszen Magyarországra máris megérkezett ez a nem mindennapi mikrofon!

Heil Sound mikrofonokat sokáig nem lehetett elérni hazánkban, így azokat az amerikai zenekarok a poggyászukban hozták magukkal egy-egy fellépésre, mert nem akartak lemondani a mikrofonok által biztosított hangzásról.

Aki próbálta már a Heil Sound eszközeit, tudja, ez nem véletlen. A cég alapítója, Bob Heil nagyban hozzájárult a mai koncertek hangzásának kialakulásához. Minden Heil Sound mikrofon összeszerelése és tesztelése a cég amerikai központjában, Fairview Heights-ben történik.

„Mindig tiszteletben tartjuk a művészek és a hangiparban dolgozó professzionális szakemberek észrevételeit. Hallgasd meg, mondj véleményt és csináljunk jobbat!” Ez a hozzáállás köszön vissza minden Heil Sound mikrofonban.

Többek között olyan neves művészek és zenekarok használják a Heil Sound mikrofonokat és kapszulákat, mint Rihanna, a ZZ Top, a Red Fang és még hosszasan sorolhatnánk. A PR 37 elődjéről, a PR 35-ről korábban Ferenczi György is elismerően nyilatkozott.

Ha többet szeretnél megtudni a PR 37 mikrofonról, vagy szeretnéd kipróbálni, keresd kollégánkat:

Major Szabolcs
Tel.: +36 30 419 5345
E-mail: szabolcs.major@intertongroup.com

A Heil Sound mikrofonok kizárólagos magyarországi forgalmazója az INTERTON Group.


2020. november 6. 14:07

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA