MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MAUI 44 G2 fehérben is

Az oszlopsugárzó rendszerek gyakorlatilag számos alkalmazási területen forradalmasították a zenekarok és DJ-k hangosítását. Soha nem volt könnyebb konzisztens hangzás létrehozása egy egyszerű, kevéssé feltűnő PA rendszerrel, akár nagy térben. A MAUI 44 G2 praktikus, nagyteljesítményű megoldást jelen professzionális területen.

Az LD Systems MAUI 44 G2 a MAUI oszlopsugárzó sorozat zászlóshajója: hatalmas, 1500 W teljesítményt nyújt a 37-20000 Hz-es frekvencia tartományban 132 dB-es csúcs hangnyomással. Kiemelkedő hangtulajdonságainak és széleskörű funkcióinak köszönhetően a kompakt oszlop PA kiválóan megfelel kölcsönző cégeknek, zenészeknek, kis klubokban és utcafesztiválon való használatra, valamint installációs célokra. Az oszlop elemeinek kardioid tulajdonsága és kardioid mélyek létrehozásának lehetősége egy további mélynyomóval kiemeli a hangrendszer professzionális mivoltát. Az oszloppal 18 dB-es, a mélynyomóval 15 dB-es hátulsó jelcsökkenés érhető el. A MAUI 44 G2 kétrészes oszlopába tizenkét darab 3,5”-os neodímium mágneses szélessávú hangszórót és négy 1”-os hullámterelő lemezes magassugárzót építettek. A hat felső hangszóró fázistagja megnöveli a vízszintes irányítottságot, csökkenti a torzítást és optimalizálja a magassugárzók érzékenységét a keresztváltó frekvenciája alatt. Ezen kívül a négy speciálisan tervezett nyomókamrás magassugárzót állandó irányítottságú hullámterelő lemezre szerelték, így 120°-os lefedettséget biztosít vízszintes irányban és 25°-os a fókuszált függőleges irányítottsága. Az ívelt kialakítású hullámterelő lemez nagyobb energiájú magasfrekvenciákat közvetít a távolabb álló hallgatók számára is.

Fix beépítés esetében, vagy konferencia hang szolgáltatásakor a TrueWireless™ sztereó funkció nagymértékben megkönnyíti az életet, mivel lehetővé teszi két rendszer vezeték nélküli csatlakoztatását a sztereó hangvisszaadás érdekében. A HD minőség Bluetooth adatfolyam egyáltalán nem jelent problémát, köszönhetően az aptX™ és AAC kodeknek, a DynX® DSP technológia pedig torzításmentes hangvisszaadást biztosít még nagyon magas hangerő mellett is. A rendszer hangerő és a mélynyomó szintje külön állítható, tökéletes arányt nyújtva minden szituációban: kristálytiszta magasakat, éles közepeket és – hála az optimális légáramlást biztosító reflexnyílásoknak – erőteljes mélyeket kapunk.

A MAUI 44 G2 egy másik különösen felhasználóbarát szolgáltatása az automatikus összeszerelés érzékelés: például amennyiben az oszlop eltávolításra kerül, hogy a mélynyomó külön slave-ként üzemeljen, a kijelző automatikusan slave üzemmódba kapcsol és az olyan funkciók, mint a Bluetooth és a fő- és szub hangerőszabályzók nem jelennek meg.
A MAUI 44 G2 az abszolút csúcs osztályt képviseli, ha szállításról és mobil használatról van szó: az összeszerelés gyors és egyszerű, nincs szükség kábelekre és állványokra – speciális sokpólusú csatlakozók kerültek alkalmazásra.

Összességében a strapabíró, nyír rétegelt lemezből készült és polyurea felületet kapott mélynyomó, valamint a könnyű, porfestett alumínium oszlop együttes súlya kevesebb mint 48 kg – a súlycsökkenés 20% az előd modellhez képest. Az opcionálisan megvásárolható kerekes szállítólemez, szállítótáska és mélynyomó huzat kiváló mindennapos használatot biztosít. A bemeneteket illetően a MAUI 44 G2 két XLR csatlakozót kínál, míg két XLR kimenet szolgál két rendszer kábeles sztereó konfiguráláshoz. A sub out kimenetet további mélynyomó csatlakoztatására használhatjuk, a hálózati tápfeszültség pedig megbízható powerCON csatlakozón keresztül érkezik.

LD Systems MAUI 44 G2 – kompakt, aktív, moduláris „mindent egybe” hangrendszer...

Általános adatok

Mélynyomó

Oszlop

Erősítő modul (mélynyomóba építve)

DSP jellemzők

Részletes ismertető és vásárlás: LS-LDMAUI44G2W


2022. szeptember 5. 08:55

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA