MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

M-Audio Keystation 88 MK3 – Egyszerű szoftvervezérlés

Készíts zenét és add elő a világ legnépszerűbb 88-billentyűs kontrollerével, a Keystation 88 MK3-mal! Akár gyakorlott profi, akár kezdő vagy, a Keystation 88 MK3 megfelel elvárásaidnak. Egyszerű, mégis hatékony MIDI kontroller zenekészítéshez Mac vagy PC rendszerrel. A Keystation 88 MK3 88 természetes játékérzetet biztosító, teljes méretű, velocity-érzékeny billentyűvel szerelt. Átfogó vezérlés, oktávválasztó gombok biztosítanak kiterjedt lehetőségeket zeneszerzéshez.

Zenészközpontú vezérlés
A Keystation 88 MK3 maximalizálja a kreativitást és minimalizálja komplikációt: hozzárendelhető oktávváltó gombok, pitch-bend és moduláció kerék, hangerő potméter, transzport vezérlőelemek segítik a munkát egér vagy trackpad használata nélkül. A Keystation 88 MK3 egy 6,3mm pedál bemenettel is rendelkezik, ide köthetjük sustain pedálunkat, pl. az M-Audio SP-2-t (külön megvásárolható).

Hordozható és előadás-központú
Kompakt, könnyű és tartós. Keystation 88 MK3 kiváló megoldás utazó zenészeknek és producereknek. Egyszerűen használható készülék, amely USB-tápellátással és USB-MIDI támogatással is rendelkezik. Ezen felül a Keystation 88 MK3 az iOS kapcsolatot is támogatja Apple Lightning USB Camera Adapterrel (külön megvásárolható), így iPaddel és egyéb iOS készülékkel is használható.

Fejleszd képességeid
Az M-Audio Keystation MK3 szériával egyszerűen fejlesztheted képességeid, bármilyen szinten is vagy, ehhez a Melodics és a Skoove exkluzív leckéi nyújtanak segítséget.

Melodics egy asztali alkalmazás, amellyel billentyűk, pad kontrollerek és elektronikus dobok használatát gyakorolhatjuk. A program ingyenesen letölthető, miután a regisztráltuk a Keystation 88 MK3-at. Az induláshoz 40 ingyenes lecke jár!

A Skoove a legegyszerűbb módja a zongoratanulásnak. A részletes, online zongoraleckék a tanulóhoz igazodva biztosítanak visszajelzést. Állítsd össze saját repertoárodat válogatott művekből, legyen szó akár aktuális slágerekről, vagy klasszikus zenéről. Segítségre van szükség? A Skoove zenészekből álló tapasztalt csapata bármilyen kérdés esetén áll rendelkezésre. Új, exkluzív leckék (dalok, valamint zeneelméleti tippek és trükkök) kerülnek publikálásra minden hónapban, amivel bővítheted repertoárodat.

A doboz tartalma:

Technikai specifikációk:

Minimum rendszerkövetelmények:

Bővebb információ és vásárlás: https://fullrange.hu/hu/ és https://pako.hu/


 

2020. december 29. 06:50

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA