MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

M-Audio BX3 és BX4

Fejlesztenéd az otthoni hangzást? Az M-Audio két új multimédia monitora a megoldás! Az új BX sorozatú hangsugárzók az aprólékos tervezés eredményeképpen új szintre emelik a médiaélményt. Kiválóak live streaminghez, játékokhoz, filmekhez és zenehallgatáshoz – az M-Audio BX3 és BX4 monitorok határtalan megoldást nyújtanak, ha profi szintű kompakt megoldásra van szükség.

A BX3 és BX4 120 watt kristálytiszta teljesítményt nyújt, fekete Kevlar mélysugárzókkal és optimalizált selyemdóm-magassugárzókkal szerelt és valósághű sztereó képet biztosít. A masszív MDF kabinet hátoldalán reflex port található, ami mélyfrekvenciás hangok kiterjesztéséért felel.

A hátlapon többféle csatlakoztatási lehetőséget találunk számítógép, mobilkészülék vagy médiarendszer csatlakoztatásához. A magas- és mély EQ segítségével könnyedén testre szabhatjuk a hangzást, az aktív pozíció kapcsolóval pedig eldönthetjük, melyik hangsugárzó melyik oldalon foglal helyet. A csatlakozók közt 6,3 mm, 3,5 mm és RCA bemeneteket találunk, az előlapon pedig egy 3,5 mm aux bemenetet és fejhallgató kimenetet szerepel.

Mindkét modell szoftvercsomaggal érkezik, amely mindent tartalmaz podcast, live stream és felvétel alkalmazásokhoz. A Pro Tools | First M-Audio Edition szoftverét 20 Avid effekt plugin egészíti ki, amellyel az audio munkáinkat színesíthetjük.

BX3 és BX4 jellemzők:
4,5” Fekete Kevlar mélysugárzók (3,5” a BX3 esetén); 1” selyemdóm-magassugárzó
Optimalizált hullámterelő a magassugárzó körül
Magas- és mély EQ szabályzók
Reflex port a kiterjedt mélyfrekvenciás hangokért
Bal/jobb aktív pozíció kapcsoló a kényelem érdekében
6,3mm, 3,5mm és RCA bemenetek a hátlapon
Merev MDF kabinet a precíz hangzásért
Tartozék 3,5 mm hangszóró összekötő kábel; 3,5 mm-3,5 mm kábel és 3,5 mm - 2 RCA kábel
Mellékelt szoftvercsomag: Pro Tools | First M-Audio Edition; 20 Avid effekt plugin

https://fullrange.hu/hu/ és https://www.facebook.com/pakoprokft


 

2021. március 2. 08:55

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA