MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LEGYEN AZ ELSŐ KEYBOARD A LEGJOBB

Játssza kedvenc dalait a 61 vagy 76 billentyűs hangszerén. Az új belépőszintű PSR-E383, PSR-EW320 és az EZ-310 modellek teljes dinamikája a játékos legkisebb mozdulatát is képes visszaadni. A bőséges hangszínválaszték (650) között található egy versenyzongora is. A rengeteg beépített dal és jól alkalmazható oktatás funkciók mellett csak az EZ-310 modellben található világító billentyűknek köszönhetően - a gyakorlás és a játék teljesen természetessé válik.

LEGYEN A KEYBOARD A RITMUS
Az erősebb játék nagyobb hangerőt eredményez. A gyengébb játék során halkabb a megszólalás. Az expresszív billentés funkcióval a legkifinomultabb részek is megszólaltathatók. Az örömteli zenéléshez bőséges hangszínpark, benne zongora, gitár, basszusgitár, dobok stb. - és rengeteg dal áll rendelkezésre. A 76-billentyűs PSR-EW320 még több billentyűjével autentikus zongorajátékhoz nyújt lehetőséget.

GYAKOROLJON ÉS FEJLŐDJÖN
A keyboard 3 fokozatú oktató funkciói lehetővé teszik, hogy a saját szintjének megfelelően gyakoroljon külön kezekkel vagy egyszerre mindkettővel, ismételve a kijelölt részt ahányszor csak szeretné. A hangszer képes értékelni a gyakorlását is, ezáltal a tanulás még élvezetesebbé válik.

Az EZ-310 világító billentyűivel a gyakorlás és zenélés rendkívül könnyű. Válassza ki kedvenc dalait a több mint 100 oktató dalból, melyek között híres pop, klasszikus és zongoradarabok is megtalálhatók az eredményes és élvezetes gyakorláshoz.

ÉLVEZETES ÉS TELJESEN AUTENTIKUS
A Yamaha valósághű zongora hangszínek mellett összesen 650 beépített hangszer hangja érhető el, pl. gitárok, basszusgitárok, dobok. A hangszer kiváló stíluskíséret funkciója automatikusan ritmus, basszus és dob sávot ad előadásához, olyan, mintha zenekarral játszana. Az Auto Chord Play funkció automatikusan zeneileg megfelelő akkordokkal segíti az előadását.

Tökéletesen megfelel igényeinek olyan kiegészítővel, mint az L-2C állvány.

650 kiváló minőségű hangszín
260 automata stíluskíséret

Dinamikus billentyűzet, 48 hang polifónia:
61 billentyű PSR-E383
76 billentyű PSR-EW320
61 billentyű és kényelmes Light Guide funkció az EZ-310 modellben

Beépített dalok:
PSR-E383 & PSR-EW320: 125 beépített dal, Song Book (letölthető)
EZ-310: Összesen 152 beépített demó dal, többek között népszerű, híres dalok és oktató darabok

12 Super Articulation Lite hangszínek
Zengetés, Kórus és 41 DSP effekt
26 Harmony típus
152 Arpeggio Típus
Új "Auto Chord Play" stílus funkció
"Keys to Success" tanulási funkciók
Duo mód
USB Audió/MIDI felvétel/interface


2024. május 2. 08:48

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA