MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LD Systems ZONE X 1212 D

A berendezések egyre összetettebbé válnak. Ahol korábban a mikrofonokat és a hangszórókat kézzel kellett átkapcsolni vagy akár újra bekábelezni, ma már rugalmas útválasztási lehetőségek állnak rendelkezésre előre beállított és automatizált folyamatok segítségével. Az LD Systems ZONE X 1212 D DSP mátrix processzora mindezt és még többet is lehetővé tesz.

DSP hibrid architektúrájának köszönhetően a ZONE X 1212 D képes a hangrendszert a különböző körülményekhez és felhasználási lehetőségekhez igazítani. Válasszunk egyet a különböző DSP-sablonok közül, és az esemény ütemező segítségével állítsunk be naptár-vezérelt munkafolyamatokat automatizált előbeállítási lehetőségekkel. Minden, amire szükség van: tizenkét szimmetrikus mikrofon/vonal bemenet alacsony zajszintű mikrofon-előerősítőkkel és külön kapcsolható 48 V-os fantomtáppal, valamint tizenkét szimmetrikus vonalkimenet található a készüléken. Nyolc GPI és GPO logikai port is rendelkezésre áll, amelyek például automatizált folyamatokhoz és harmadik féltől származó eszközök integrálásához használhatók. A mindössze 1 RU méretű előlap nagyon rendezett benyomást kelt. A ZONE X 1212 D könnyen beállítható és kezelhető Etherneten keresztül az univerzális Xilica Designer szoftverrel (Mac/Windows), amely áttekintést nyújt az összes csatlakozásról és beállításról. A 64 x 64 csatornás Ethernet + Dante kártya bővítési lehetőségként telepíthető az Audio Over IP alkalmazásokhoz. A Dante szabvány a különböző gyártók kompatibilis eszközeinek egész világát nyitja meg minden elképzelhető alkalmazáshoz.

A különböző mikrofon- és hangszórócsoportok útválasztásától és processzálásától kezdve, például egy templomban, a különböző konfigurációkhoz naptár-vezérelt útválasztással rendelkező komplex többhelyiséges installációkig – a ZONE X 1212 D mindent lehetővé tesz.

Bővebb információ és vásárlás...



 

2024. április 12. 07:56

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA