MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LD Systems streaming média lejátszó

Legyen szó bárokról és éttermekről, fitnesztermekről, irodákról és raktárakról - minden fix telepítésű hangrendszerhez egyedi tartalomra van szükség, amelyet a lehető legrugalmasabban lehet lejátszani. Az RSMP-vel az LD Systems egy olyan all-in-one médialejátszót illesztett a portfóliójába, amely számos forrást lefed, és a felhasználóknak minden szabadságot megad a tartalomkezelésben.

Az LD Systems RSMP egy univerzális médialejátszó a fix telepítésű hangosítási megoldásokhoz, amely egyesíti magában a beépített FM, DAB és DAB+ tunert, a Spotify, Amazon Music és Deezer streaminget, az internetes rádiót, valamint az USB médialejátszót az MP3 fájlok USB-stickről történő lejátszásához - és mindezt egy rendkívül kompakt házban, amely egy 19'”-os rack szélességének mindössze egyharmadát igényli (1U). Az opcionális rack tálca lehetővé teszi három RSMP egymás melletti elhelyezését a rackben a helytakarékosság érdekében. Még nagyobb rugalmasságot biztosítanak az asztali használathoz mellékelt gumilábak, valamint a falra vagy az asztallap alá szerelhető egyéb tartozékok.

Az internetes rádiómodul világszerte több mint 50 000 internetes rádióállomás vételét teszi lehetővé. Az internetkapcsolat LAN-porton vagy kétsávos WLAN-on (2,4 GHz és 5 GHz) keresztül jön létre. A hagyományos rádióműsorok lejátszásához FM és DAB+ tuner áll rendelkezésre.

A zene és a podcastok maximális tartalmi szabadságát a Spotify, az Amazon Music és a Deezer streaming szolgáltatásaival való kompatibilitás biztosítja. A Bluetooth 5.0 rádiószabvány használata biztonságos átvitelt és nagy hatótávolságot biztosít a streaming során. Az USB-A 2.0 interfésszel rendelkező beépített MP3-zenelejátszó helyi lejátszási lehetőségként is alkalmas olyan helyeken, ahol nincs internetkapcsolat, vagy nincs rádiólefedettség.

A kényelmes tartalomválasztás érdekében az RSMP Radio Streaming Media Player presetként független tárolóhelyeket biztosít az internetes rádiók/Podcast, FM, DAB+, Spotify és Amazon Music számára. Emellett a nagyméretű 2,4”-os színes kijelző, a gyors hozzáférési gombok és a kontroll kerék kombinációja gyors és egyszerű konfigurálást tesz lehetővé a készüléken. A Frontier Smart Technologies ingyenes UNDOK alkalmazásával (iOS és Android) az RSMP okostelefonon vagy táblagépen keresztül is kényelmesen vezérelhető, beleértve a forrás- és médiaválasztást is. Ezzel párhuzamosan az RSMP infravörös távirányítóval is rendelkezik.

• Tartalom lejátszás több forrásból
• Streaming a Spotify Connect, az Amazon Music és a Deezer segítségével
• Több mint 50 000 internetes rádióállomás vétele
• Beépített FM és DAB/DAB+ tuner
• MP3-hanglejátszó USB 2.0 Type-A interfésszel USB-stickekhez
• Bluetooth 5.0 szabvány a streaminghez és a vezérléshez
• Kompatibilis az ingyenes UNDOK Remote alkalmazással (iOS/Android)
• Internetkapcsolat LAN-on és WLAN-on keresztül (2,4 GHz és 5 GHz)
• Nagyméretű 2,4”-os színes kijelző
• Távirányító mellékelve

Részletes ismertető és vásárlás: LS-LDRSMP


 

2022. december 21. 05:55

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA