MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LD Systems négycsatornás sztereó keverő előerősítő

Az állandó installációkhoz olyan megoldásokra van szükség, amelyek vizuálisan diszkrét, a háttérbe simuló kialakítást kínálnak, ugyanakkor funkcióikban rugalmasak és sokoldalúak. Különböző hangforrásokat kell tudnia csatlakoztatni és kezelni, hogy a nem elsőbbségi jeleket elnémíthassa közlemények vagy segélyhívások során.

A PRE ST 1 egy 4 csatornás, többfunkciós sztereó keverő előerősítő, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 2 mikrofon/vonal forrást, egy vészhelyzeti vonalbemenetet és a 3 elérhető zeneforrás egyikét, beleértve egy Bluetooth-vevőt is, összekeverjék. Ezek a sokoldalú csatlakozási lehetőségek a négyszintű elsőbbségi rendszerrel együtt, amely az csatlakozó bemeneteket és a VOX hangérzékelő áramköröket kombinálja, garantálják a zökkenőmentes integrációt szinte bármilyen kereskedelmi audió alkalmazásba.

A PRE ST 1 két elsőbbségi csatlakozóval van felszerelve: egy a vészhelyzeti bemenethez, amely némítja az összes többi jelforrást, és egy a mikrofonbemenetekhez, amely némítja a zenei jelforrásokat. A sztereó szimmetrikus vonalkimenet monó/sztereó kapcsolót és különálló hangszínszabályzókat tartalmaz a mély és a magas hangok számára. Az automatikus készenléti üzemmód is aktiválható, hogy tovább csökkentse az energiafogyasztást, amikor a készüléket nem használják.

A vezérlőpanel intuitív kialakítása könnyű kezelhetőséget biztosít, bemeneti és fő hangerőszabályzóval, egyértelmű jelszint- és prioritásjelzésekkel, valamint praktikus zeneforrás választással és Bluetooth-párosítás aktiválásával kapacitív gombokon keresztül. Másrészt a hátlap áttekinthetősége és a kompakt 9,5"-os formátum biztosítja, hogy az előerősítő könnyen telepíthető legyen.

• Vonalbemenet vészjelzőhöz elsőbbségi csatlakozóval
• 2 mikrofon/vonal bemenet választókapcsolóval és 24 V-os fantomtáppal
• Elsőbbségi csatlakozó és kapcsolható csengő funkció a mikrofon/vonal csatornákhoz
• 3 sztereó zeneforrás: 2 vonalbemenet RCA csatlakozókkal, valamint Bluetooth 4.0 interfész
• Gain szabályzó és LED-es clip jelző a vészjelző- és mikrofon/vonal bemeneteken
• Szimmetrikus sztereó vonalkimenet blokkcsatlakozóval és monó/sztereó kapcsolóval
• Különálló magas és mély hangszínszabályzó a hátlapon
• 4 elsőbbségi beállítás a sokoldalú integrációs lehetőségekhez
• Kapcsolható automatikus standby mód az energiatakarékosság érdekében
• Felhasználóbarát előlapi vezérlőfelület és átlátható hátlapi elrendezés

Részletes ismertető és vásárlás: LS-LDPREST1


 

2022. december 9. 06:17

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA