MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LD Systems MON 15 A G3

A MON 15 A G3 egy teljesen újonnan kifejlesztett, nagy teljesítményű színpadi monitorcsalád része. A MON G3 sorozat magában foglalja azt a fejlett technológiát és prémium anyagokat, amelyek a jellemzően profik által bérelt csúcskategóriás monitorokban találhatók, és ezt a minőséget mindenki számára elérhetővé teszi. Ezek közé tartoznak például a fejlett koaxiális hangszórók integrált 50° x 90°-os CD-tölcsérrel, amelyek biztosítják a valódi pontforrás ideális akusztikáját és ezáltal a kiemelkedő hangkarakterisztikát még kis hallgatási távolságok esetén is. Mindezek mellett a sorozat magas szintű robusztusságot, átfogó funkciókat és elegáns LD Systems dizájnt kínál.

A 129 dB maximális hangnyomásszint és a kiváló mélyvisszaadás teszi a MON 15 A G3-at a legjobb választássá a hangos zenekari színpadokon, dobmonitorként vagy önállóan, kompakt front PA-ként, további mélynyomó nélkül. Egy 15"-os színpadi monitorhoz képest szokatlanul kompakt és elegáns, így lenyűgöző teljesítményadatai ellenére harmonikusan illeszkedik a színpadképbe.

Mind a jel (XLR/jack kombó), mind a tápcsatlakozás (powerCON kompatibilis) tovább fűzhető. Ez elegáns, rendezett kábelezést tesz lehetővé többmonitoros alkalmazásban vagy megosztott hangosításhoz.

Bővebb információ és vásárlás...



 

2023. július 19. 09:09

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA