MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LD Systems mini installációs erősítők

Az LD Systems új mini végerősítői a TICA® sorozat részeként a kompakt méret, a passzív hűtés és a nagy hatékonyság kombinációját kínálják, ideálisan használhatók a legkülönfélébb audió installációs alkalmazásokhoz. A mellékelt rögzítőlemezek lehetővé teszik, hogy szinte bárhol diszkréten telepíthető legyen: paravánok mögött, asztalok alatt vagy akár szellőző helyiségekben és álmennyezetek felett. Alternatívaként 1/4, illetve 1/3 19”-os rackbe is befér. Az opcionális rack tálca segítségével típustól függően akár négy, illetve három TICA® sorozatú terméket is elhelyezhetünk egymás mellett, és minimális rack helyet felhasználva a pontos igényeknek megfelelő rendszert építhetünk.

LD Systems AMP 205

Az LD AMP205 egy professzionális 2 csatornás mini installációs erősítő. A TICA® sorozat részeként a kompakt méret, a passzív hűtés és a nagy hatékonyság kombinációja - ideális a legkülönfélébb audió installációs alkalmazásokhoz.

Egy nagy hatásfokú 2x50 W-os D-osztályú erősítővel működik, 4 ohmos kimenetekkel és egy felhasználóbarát előlappal rendelkezik, amely jel-, klip- és védelmi LED-ekkel van ellátva. A gain kapcsoló segít az erősítőnek a különböző bemeneti források kezelésében.

Apró mérete és a mellékelt szerelőlemezek lehetővé teszik, hogy szinte bárhol diszkréten elhelyezhető legyen; paravánok mögött, asztalok alatt vagy akár szellőző helyiségekben és álmennyezetek felett. Alternatívaként 1/3 19 hüvelykes rackbe is befér. Az opcionális rack tálca segítségével akár négy TICA® sorozatú terméket is elhelyezhetünk egymás mellett, és minimális rack helyet felhasználva pontosan az igényeknek megfelelő rendszert építhetünk.

A harmadik féltől származó eszközökhöz csatlakoztatható távirányítóval bármikor beállíthatjuk a hangerőt bármelyik csatornán, vagy készenléti üzemmódba helyezhetjük a végerősítőt még akkor is, ha az el van rejtve. Az opcionális automatikus készenléti mód energiát takarít meg, amikor nincs hanglejátszás.

A szimmetrikus vonali bemenetek és a hangszóró kimenetek terminál blokk csatlakozói egyszerűvé teszik a telepítést.

Tökéletes megoldás a professzionális telepítők és a kompakt, nagy hatékonyságú és könnyen integrálható megoldást kereső felhasználók számára.

Bővebb információ és vásárlás...


LD Systems AMP 106 T

Bővebb információ és vásárlás...


2023. november 5. 08:14

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA