MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LD Systems installációs erősítő

Az állandó installáció olyan megoldást igényel, amely diszkrét megjelenésével beleolvad a háttérbe, ugyanakkor funkcióját tekintve sokoldalúan és rugalmasan használható. Lehetőséget kell kínálnia különböző hangforrások csatlakoztatására, azok menedzselésére, a prioritással nem rendelkező jelek némítására közlemények, vagy vészjelzések során.

Az LD Systems IMA® keverőerősítő sorozatának első, IMA® 30 típusú modellje semmilyen kívánnivalót nem hagy maga után a kialakítás és sokoldalúság terén.

Az IMA 30 problémamentesen integrálható az ipari és kereskedelmi alkalmazásokba köszönhetően kompakt 9,5”-os méretének, sorba kötési lehetőségének, vezeték nélküli Bluetooth audió kapcsolatának és többfokozatú prioritást biztosító áramköreinek. Az IMA 30 négy elsőbbségi szinttel rendelkezik, amellyel a csatlakoztatott audió jeleket menedzselhetjük közlemények és vészjelzések alkalmával. Automatikus készenléti üzemmódot is beállíthatunk az energiatakarékosság érdekében, amikor nem érkezik audió jel.

A keverőerősítő két elsőbbségi csatlakozósorral rendelkezik, az egyik vészjelzés bemenetként szolgál és némítja a mikrofon/vonalbemeneteket és zenei forrásokat, a másik a mikrofon/vonalbemenetekhez tartozik és csak a zenét némítja.

A kimenetek 30 W teljesítményt nyújtanak 4 Ohm terhelésnél, kétsávos hangszínszabályzó és 70 V/100 V választó kapcsoló is rendelkezésre áll. A Hi-Z és Lo-Z választó lehetővé teszi a kimenő jel leválasztását a kimenő transzformátorról az alacsony impedanciás alkalmazások optimális frekvenciamenetének érdekében. A beépített aux kimenetet külső végerősítők, aktív mélynyomók, illetve más zenei rendszerek csatlakoztatására használhatjuk. A music-mix kapcsolóval kiválaszthatjuk azt is, hogy a teljes mixet, vagy csak valamelyik jelforrást küldjük az aux kimenetre.

• Vonalbemenet vészjelzéshez zárt érintkezőkkel
• 2 mikrofon/vonalbemenet választókapcsolóval és 24 V fantomtáppal
• Kapcsolható harang-funkció az 1. mikrofon/vonal csatornán
• 2 vonalbemenet RCA csatlakozóval és Bluetooth 4.0 interfésszel (összegzett monó)
• 30 W-os D-osztályú erősítő Lo-Z/Hi-Z választókapcsolóval és 4 Ohm/100 V/70 V kimenettel
• Szimmetrikus Aux vonalkimenet Music-Mix kapcsolóval külső erősítők, aktív mélynyomók vezérléséhez
• 4 prioritási beállítás az átfogó integrációs lehetőségekhez
• Kapcsolható automatikus készenléti mód az energiafogyasztás csökkentéséhez
• Intuitív kezelőpanel érintőgombokkal a zenei forrás kiválasztásához és a Bluetooth párosításhoz
• Univerzális kapcsolóüzemű tápegység

Bővebb információ és vásárlás.


2021. január 24. 13:40

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA