MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LD Systems ICOA aktív mélynyomók

Éppen egy hónappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy megjelent az ICOA Subok védőhuzata, és íme, már itt vannak a hangfalak is. Az ICOA Sub tekintélyes basszust pumpál ki magából, nagy dinamika tartalékot és tisztább megszólalást kapunk. Ez azért van, mert a mélynyomó segíti a fő hangsugárzót azzal, hogy kevésbé terheli mély hangokkal, és így kevesebb intermodulációs torzítás keletkezik. Még nagyobb hangerőnél sem fullad be a hangzás. Az ének és a hangszerek kristály tiszták maradnak.

A mélynyomók 15”-os és 18”-os hangszóróval szerelve, kétféle erősítő teljesítménnyel  kerülnek forgalomba.

A zene akkor kezd bizsergetni, amikor a testünkön érezzük a basszust. Az ICOA Sub annyi mélyet szolgáltat, amennyit akarunk – így lehet a közönséget táncra csábítani. De multimédia prezentációhoz is használhatjuk, ahol a speciális hangzással kelthetjük fel a hallgatóság figyelmét.

600 W (RMS), illetve 2400 W (csúcs) teljesítményű D-osztályú erősítőjének köszönhetően hatalmas hangerő áll rendelkezésünkre. A beépített DynX DSP presetjei – amelyek között 80, 100 és 120 Hz-es crossovert találunk – a hangrendszer arányainak finom beállítását teszik lehetővé. A jel polaritása megfordítható, valamint késleltetés is hozzáadható akár 10 méterre vonatkozóan.

Ahogy a rendezvények mérete nő, úgy ezzel együtt a berendezés is bővíthető. Egyszerűen adjunk több párhuzamosan működtetett ICOA Subot a rendszerhez, így egyre nagyobb és nagyobb teljesítményt kapunk. A kardioid preset is előnyösen használható. Csak tegyünk további mélynyomót a már meglévő ICOA Sub mellé hátrafelé fordítva, kapcsoljuk be a kardioid presetet és máris csendesebb és szabályozott mélyeket kapunk a háttérben, míg a közönség felé továbbra is megmarad az ütős basszus.

A masszív, 18 mm-es rétegelt lemezből készült láda kialakításánál fogva alkalmas arra, hogy egymásra helyezzük őket, de a tetején lévő M20-as csavarmenetnek köszönhetően a fő hangsugárzót is ide szerelhetjük egy távtartó rúdon. A láda hátuljára kerekeket csavarozhatunk a szállítás megkönnyítésére. A szállítófülek gumírozottak, így a láda nem csúszik ki a kezünkből.
Az ICOA Sub tökéletes basszussal egészíti ki a zenét, legyen szó DJ-ről, énekes-dalszerzőről, parti- vagy rockzenekarról. Rendezvényeken és multimédia prezentációkon pedig tiszta hangzásával erősíti a hallgatóság érzelmeit.

Részletes ismertető és vásárlás: LS-LDICOASUB15ALS-LDICOASUB18A


 

2020. október 17. 10:26

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA