MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LD Systems HPA 2 kétcsatornás fejhallgató erősítő

A TICA®-sorozat része a HPA 02 kétcsatornás fejhallgató-erősítő, amelyet úgy terveztek, hogy a monitorozás rugalmas és egyszerű legyen. A két vonalbemenet független erősítésszabályozással rendelkezik. A csatlakozás szabványos ?”-os (6,35 mm) jack-csatlakozóval, vagy terminálblokkos csatlakozókkal történik.

A HPA 2 két fejhallgató kimenettel és két vonalkimenettel rendelkezik, amelyek ?”-os (6,35 mm-es) TRS-csatlakozókat és két, ezekkel párhuzamosan csatlakoztatott 3,5 mm-es fejhallgató kimenetet használnak. Csoportos zenehallgatási igényekhez több készüléket is összekapcsolhatunk. A bemeneti jel- és csúcsjelző fények segítenek mindent ellenőrizni.

A konfigurációs kapcsolók lehetővé teszik, hogy két személy ugyanazt a sztereó jelet hallgassa független hangerőszabályozással, vagy fejhallgató csatornánként független monó jeleket hallgasson, két független fejhallgató erősítőként működve. További opciókkal konfigurálhatjuk a hangerőszabályzó gombokat egyéni fejhallgató hangerőszabályozásra, vagy az egyik gombot globális fejhallgató hangerőszabályozásra, a másikat pedig külön monitor kimeneti szintszabályzónak.

A HPA 2 nagyimpedanciájú fejhallgatókkal és nagyon alacsony impedanciájú, akár 16 ohmos fejhallgatókkal is működik. A kondenzátormentes kimeneti fokozat azt jelenti, hogy a frekvenciaválasz nem változik a fejhallgató típusától függően.

Apró (106 x 44 x 225) mérete és a mellékelt szerelőlemezek lehetővé teszik a diszkrét telepítést. Alternatívaként ? 19”-os rackbe is befér. Az opcionális racktálca segítségével akár négy TICA® sorozatú terméket is elhelyezhetünk egymás mellé, és minimális rackhelyet felhasználva a pontos igényeknek megfelelő rendszert építhetünk.

Nagyszerű monitorozási megoldás audió szakemberek számára.

Bővebb információ és vásárlás...


2024. március 27. 07:06

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA