MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Komplett készletek hangosításhoz az LD Systems kínálatában

Az LD Systems a sikeres Stinger G3 sorozatot immár készletben is forgalomba hozta különféle hangosítási alkalmazásokhoz. A készletek méretben és teljesítményben különböznek egymástól, abban azonban megegyeznek, hogy mindegyiknek van passzív és aktív változata, illetve mindegyikhez jár védőhuzat a hangfalakhoz, valamint kerekes szállítótalp a mélynyomókhoz.

Az alábbi rövid ismertetők alapján könnyen kiválaszthatjuk a felhasználási igényeknek megfelelő készletet, részletes műszaki adatok az www.elimex.hu oldalon találhatók.

LD Systems Stinger G3 Lounge készlet
Könnyű szállíthatóságával ez a kompakt készlet kiválóan megfelel kisebb rendezvényekhez, ahol minőségi zenei megszólalásra és beszédérthetőségre van szükség. A készletet a következő alkalmazásokhoz ajánlják: DJ-k, szólisták, énekes dalszerzők, stb. A Stinger G3 Longue készlet akár 200 fős közönséget is kiszolgál.
A készlet a következőkből áll: 2 x Stinger 8 G3 – 8”-os passzív hangsugárzó, 1 x Stinger Sub 15 G3 – 15”-os passzív mélynyomó, 1 x DSP 45K Rack – végerősítő DSP-vel, és ehhez is jár a védőhuzat és kerekes szállítótalp.

A Lounge készletből is választhatunk aktív változatot 1100 W összteljesítménnyel.

LD Systems Stinger G3 Event készlet
A készlet tökéletes mindenes kis/közepes rendezvényekre, feszes és ütős mélyeket produkál a két mélynyomóból. A készletet a következő alkalmazásokhoz ajánlják: DJ-k, kisebb zenekarok és egyebek. A Stinger G3 Event készlet akár 300 fős közönség számára alkalmas.

A készlet a következőkből áll: 2 x Stinger 10 G3 – 10”-os passzív hangsugárzó, 2 x Stinger Sub 15 G3 – 15”-os passzív mélynyomó, 1 x DSP 45K Rack – végerősítő DSP-vel, valamint védőhuzatok és kerekes szállító talpak a mélynyomókhoz.
Az aktív változat beépített D-osztályú erősítőt tartalmaz 1500 W rendszerteljesítménnyel.

LD Systems Stinger G3 Power készlet
A Stinger G3 Power készlet remekül használható klubokban és turnézó zenekarok számára is ideális, amikor a dinamikus hangosítás és a bőséges teljesítmény elsődleges fontosságú. A készletet a következő alkalmazásokhoz ajánlják: zenekarok, klubok, vállalati rendezvények, audió/videó prezentációk. A Stinger G3 Power készlet akár 350 fős közönség kiszolgálására alkalmas.

A készlet a következőkből áll: 2 x Stinger 12 G3 – 12”-os passzív hangsugárzó, 2 x Stinger Sub 18 G3 – 18”-os passzív mélynyomó, 1 x DSP 45K Rack – végerősítő DSP-vel, védőhuzat és kerekes szállítótalp.

Az aktív változat beépített D-osztályú erősítője 2600 W rendszerteljesítményt produkál.

LD Systems Stinger G3 Gala készlet
A keskeny szatellitekből és két mélynyomóból álló készlet kiválóan megfelel olyan rendezvényekre, ahol a beszédérthetőség és a nagyobb lefedettség a követelmény. A készletet a következő alkalmazásokhoz ajánlják: gálaműsorok, vállalati konferenciák. A Stinger G3 Gala készlet akár 350 fős közönség számára alkalmas.
A készlet a következőkből áll: 2 x Stinger 28 A G3 – 2x8”-os aktív hangsugárzó, 2 x Stinger Sub 18 A G3 – 18”-os aktív mélynyomó, 1 x DSP 45K Rack – végerősítő DSP-vel, valamint védőhuzatok és kerekes szállítótalpak.

A készlet aktív változata nagy hatásfokú beépített digitális erősítőt kapott, 2600 W rendszerteljesítménnyel.

LD Systems Stinger G3 Impact készlet
Masszív mélyeivel, ütős és tiszta hangzásával ez a készlet ideálisan használható szabadtéri hangosításhoz. Négy mélynyomója és két 15”-os top ládája könnyedén lefedi a közepes méretű rendezvények igényeit vásárokban, utcabálokon és rendezvény sátorban. A készletet a következő alkalmazásokhoz ajánlják: DJ-k számára, szabadtéri zenekari hangosításhoz. A Stinger G3 Impact készlet akár 400 fős közönség számára is alkalmas.

A készlet a következőkből áll: 2 x Stinger 15 G3 – 15”-os passzív hangsugárzó, 4 x Stinger Sub 18 G3 – 18”-os passzív mélynyomó, 1 x DSP 45K Rack – végerősítő DSP-vel, valamint védőhuzatok és kerekes szállítótalpak.

A beépített D-osztályú erősítővel rendelkező aktív változat rendszerteljesítménye 3400 W.

www.elimex.hu 


 

 

2022. július 18. 05:06

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA