MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Kompakt megjelenés, pontos hang: YAMAHA HS3 és HS4

A Yamaha bemutatja az aktív monitor család legújabb tagjait - a HS3 és HS4 modelleket, melyek hozzák a HS sorozat jellegzetes hangját és a lehető legtökéletesebb felhasználási lehetőségeket biztosítanak a zenészek, szerkesztők és producerek számára minőségi kompromisszumok nélkül.

Az ikonikus fehér mély sugárzó és a jellegzetes Yamaha közel téri referencia monitorok hangja már zenei szabványnak tekinthető az 1970-es évektől, köszönhetően a hangfalak kivételes pontosságának. A HS sorozat 2013-as bemutatásával megvalósítottuk a valós, precíz hangkép reprodukálását, ezért felhasználóink biztosak lehetnek abban, hogy a tényleges, valós hangzást hallják.

A HS3 és HS4 modellekkel kompaktabb méretű hangfalakkal egészült ki a sorozat, továbbra is megfelelve a világ legjobb hangmérnökei, producerei és művészei minőségi elvárásainak. Most az új modellek lehetőséget biztosítanak a kisebb hellyel rendelkező, ugyanakkor hangminőségben kompromisszumokat nem ismerő felhasználók számára.

A párban vásárolható HS3 és HS4 modellek kiváló teljesítményű D- osztályú erősítővel rendelkeznek, mely a bal hangfalban található, és a jobb hangfalhoz egy hangfalkábellel csatlakozik.

A HS3 3,5” mély és 0,75” magas, a HS4 4,5” mély és 1” magas sugárzóval rendelkezik. A Twisted Flare Port technológia a Yamaha saját szabadalma, csökkenti a hátsó basszus reflex nyíláson megjelenő zaj mennyiségét, így biztosítva a tiszta és pontos mély tartományt.

A bal hangfal hátsó panelén XLR/TRS, RCA és sztereó Mini jack csatlakozó található, ez lehetővé teszi sokféle professzionális és otthoni eszköz csatlakoztatását, a három állású Room Control és High trim kapcsolókkal csökkenthető a mély tartomány felerősödése olyan esetekben, amikor a hangfalat a fal mellé helyezik. A hangerő szabályozó, a ki-bekapcsoló és a fejhallgató kimenet a könnyű hozzáférés érdekében elöl található.

A már ismert, tetszetős, precízen kialakított külsővel a HS3 és HS4 a részletgazdag felbontást kiváló hangképpel, mélységgel, és kiegyensúlyozott frekvenciamenettel biztosítja. Az eredmény színezésmentes valósághű hang egy kompakt, könnyű kivitelben.

Választható fekete vagy fehér kivitelben.

„A hangminőséget igénylő tartalomgyártók, szerkesztők és producerek száma és felhasználási területei jelentősen megnövekedett. Igény mutatkozott a Yamaha HS sorozat aktív hangfalainak megszokott minőségére kisebb méretben. Ezért készítettük el a könnyebben szállítható modelleket” - nyilatkozta Chris Irvine, a Yamaha Product Managerre.

„A HS3 és HS4 modellek teljes mértékben megfelelnek a követelményeknek és elérhetők a legköltséghatékonyabb felhasználók számára is.”

További információk: europe.yamaha.com


 

2023. december 2. 04:08

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA