MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

KLIP ÉS DALSZEMLE 2023: Íme a 32. hét megjelenései

Az év 32. hetét egyértelműen a férfi előadók uralták, legalábbis az új zenei megjelenéseket illetően. A napokban olyanok lepték meg közönségüket friss anyaggal, mint ByeAlex, Pápai Joci, vagy éppen Rácz Gergő.

BYEALEX ÉS A SLEPP– SZÉLTOLÓ
Igencsak aktív ezen a nyáron ByeAlex, hiszen az elmúlt hetekben, hónapokban olyan dalokkal jött elő, mint a „valamiben”, a „seholse”, a „vajon (hogyan halok meg?)”, vagy éppen a „csokko”. A héten publikált „Széltoló” a különc emberek, a valódi egyéniségek világát járja körbe, amelyhez leho készített videóklipet.


PÁPAI JOCI – MEGBABONÁZ
Laza, önfeledt nyári slágerrel rázta fel az augusztust Pápai Joci. 

„Nagyon figyeltünk arra, hogy ez tényleg egy vidám, könnyed, nyári dal legyen. Kicsit mexikói, kicsit spanyol, kicsit roma – ezek keverékeként született a Megbabonáz. Ez a dal is az új vonulatot követi, ami már az Utolsó táncban is megjelent. Ahogyan az is afrobeat-latin keverék volt, a Megbabonáz is ezt a stílust követi. Ilyen irányba szeretnénk majd vinni az élő produkciót is, ehhez igazítjuk a jövő évünket. Természetesen az autentikus világ és az ismert slágerek is megmaradnak, de mindebbe szeretnénk ezt az új vonalat belecsempészni és tovább vinni.” – árulta el az énekes.


D26 X 4TRESS - B TERV
4TRESS a hazai hiphop egyik legnagyobb csillaga, aki legutóbb olyan anyagokkal jelentkezett, mint a „Sose lesz már”, a „Nem tartotok féken”, vagy a „Cápa” (Essemm), a „Fej vagy írás” (Fiatal Veterán) közreműködések. Legfrissebb megjelenése továbbra is tartja az előadótól elvárható minőséget, akinek szerencsére mindig akad egy „B terv”-e.


RÁCZ GERGŐ, SZISZI – JANEM
Rácz Gergő ismét a széteső kapcsolatokra, a széteső emberekre hívja fel a figyelmet. A „Janem” ismét egy együttműködés formájában született meg, ezúttal Sziszi oldalán.


ALEE, MC HAWER – TRAVIS
Ismét a laza oldalát mutatja meg Alee. A rapper legutóbb a démonaival való küzdelmeiről szerzett dalt „Délután fél 6” címmel, ám a héten publikált „Travis” már jóval könnyed hangulatban íródott. A számban MC Hawer működött közre, a klipet pedig Lehoczki Dániel rendezésének köszönhetjük.

Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. augusztus 19. 07:19

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA