MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Kiderült, ők alkotják MUSIC MOBIL zsűrijét!

Vasárnapig szavazhat a közönség! Július 20-án elindult a Music Mobil közönségszavazása, ahol ötödik zsűritagként a rajongók is dönthetnek arról, hogy melyik zenekar nyerjen egy kislemezes megjelenést. 

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával jött létre idén nyáron a Music Fashion kiadó legújabb projektje, avagy a MusicMobil. A műfaji kötöttségek nélkül mozgó kisbuszon így Veszprém-Balaton régiós kötődésű, feltörekvő zenekarok kaptak lehetőséget arra, hogy maradandó zenei élményt adjanak az utca emberei számára.

A MusicMobil tavaszi, nyári turnéján olyanok zenéltek, mint:

- a stíluskavalkádot jelentő, ellentmondásos dalokból építkező Gorg&Benzol,

- a 2020 tavaszán alakult pop-rock formáció, az Anyu, ez hangos,
https://youtu.be/7YHQxBMidko

- a rock, valamint a népi motívumokat pszichedelikussággal ötvöző Fuzzinga.

A kiválasztott formációk MusicMobil koncertjeit rögzítették, ezzel pedig egy versenyen is megmérettetnek. Ezen a versenyen a zsűri ötödik tagját a szakma mellett a közönség jelenti, akik a Music Fashion kiadó YouTube csatornáján szavazhatnak a kedvencet jelentő videóra. A legtöbb közönségszavazatot és a szakmai zsűri elismerését begyűjtő produkció egy egynapos stúdiózást nyer a Studio Einz-ben, és az ott felvett anyag kislemezes megjelenését kapja meg főnyereményként a kiadó jóvoltából. Szavazni egyetlen alkalommal 2023.07.30. éjfélig tudsz, a kedvencet jelentő videó alatt található „Tetszik” gomb megnyomásával! Fontos, hogy a közösségi oldalakon található posztok lájkjait a szervezők nem számítják bele a végeredménybe!  

És hogy kik alkotják a négy tagú zsűrit?
- Abaházi Csaba, rádiós műsorvezető, az Abaházi RT. frontembere,
- Temesi Berci, Artisjus és Fonogram díjas zenész, basszusgitáros, zenei rendező, producer, rádiós műsorvezető,
- Balázs Sziszka, a Music Fashion kiadó alapítója, ügyvezető igazgató,
- Hatos Niki, kulturális újságíró, a BSIDE Hungary zenei oldal alapítója.


A Music Mobil előtörténete, avagy a JazzMobil:
Egy vakációd során olasz városokban sétálgatsz, majd teljesen „véletlenül” belefutsz egy utazó járműbe, amelyen élőben zenélnek tehetségek. Az alapötlet annyira megtetszik, hogy elhatározod, itthon is meghonosítod. Pontosan ezt történt a Music Fashion kiadó két motorjával, akik 2016-ban elindították a JazzMobil projektet. Az első évben Budapesten, később pedig már vidéki városokban, valamint Rómában és Stuttgartban is hódítóútjára kelt a zenélő jármű, amelyre kifejezetten minőségi, ugyanakkor laza, könnyed, szórakoztató jazz muzsikát játszó, profi zenészeket verbuváltak össze. 


LEGFONTOSABB LINKEK:
Music Fashion Facebook (események) https://www.facebook.com/MusicFashionManagement/events

Studio Einz https://www.facebook.com/studioeinzbp


 

2023. július 28. 11:57

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA