MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

KEZDJE A ZENEI UTAZÁSÁT A P-S500 HANGSZERREL

A Yamaha P-S500 digitális zongora egy különleges és sokoldalú hangszer, mellyel zenei utazását méltó módon kezdheti meg. A gondosan kidolgozott P-S500 ötvözi a karcsú, letisztult megjelenést olyan nagyszerű tulajdonságokkal, mint a Stream Lights, mely segít eligazodni a zene világában.

TANULJON MEG ZENÉLNI. ÉLVEZZE A FOLYAMATOT. VILÁGÍTSA MEG A SIKER UTJÁT.
A Yamaha P-S500 hangszert úgy terveztük, hogy tovább bővítse a zongorsita zenei képességeit és játékát.

Olyan intuitív funkcióknak köszönhetően, mint a Stream Lights, mely megvilágítja a billentyűt, amit le kell nyomni vagy a Smart Pianist alkalmazás, ami segít a zenei kifejezési lehetőségek feltérképezésében magasabb szinteken is. A zenészeknek a dinamikus fényeket kell csak követni az egyenletes harmonikus játék érdekében.

INTUITÍV VEZÉRLÉS A ZENÉSZ OKOSESZKÖZÉVEL
A Yamaha P-S500 digitális zongora kompatibilis a Smart Pianist alkalmazással, melyet a zenész okoseszközére telepíthet. Csatlakoztatáskor a speciális alkalmazás számos vezérlési és beállítási lehetőséggel biztosítja a még élvezetesebb zenélést és tanulást. Egy másik nagyszerű segítség a tanulásban az alkalmazással készült zongora kotta, mely lehetővé teszi, hogy a kedvenc zenéit megtanulja. A tanulást még élvezetesebbé teszi a Stream Lights funkció, mely vörös és kék fényekkel jelzi a billentyűk felett, hogy melyik billentyűt, mikor kell megnyomni. Ez a különleges funkció azoknak segít leginkább, akik nem tudnak még kottát olvasni.

KÉT ZONGORA– EGY NAGY HANGKÖNYVTÁR
A zenészek számára a Yamaha speciális lehetősége, hogy a két legnagyszerűbb versenyzongora, a Yamaha CFX és a bécsi Bösendorfer Imperial hangján is zongorázhat. Mindkét zongora hangját digitális formában rögzítettük és a tökéletes játékérzet érdekében beépítettük a P-S500 modellbe. A speciális binaurális mintavételezéssel, még fejhallgatóval is tökéletes zongorázási élményben részesülhet.

AUTENTIKUS AKUSZTIKUS JÁTÉKÉLMÉNY
A P-S500 rendelkezik a Virtuális Rezonancia Modellezéssel (VRM), mely visszaadja a klasszikus zongora jellegzetes hangját, rezonanciáját. A Virtuális Rezonancia Modellezés kiszámolja a 88 billentyűhöz tartozó húr állapotát, külön-külön és eddig nem tapasztalt komplex különleges játékélményt nyújt. A súlyozott kalapácsmechanikás (GHS) billentyűzet autentikus billentése tovább növeli a játékérzetet.

ELRAGADÓ HANGSZÍNEK ÉS STÍLUSOK
A P-S500 hangszer 660 különleges, kiváló minőségű hangszín sokféle hangszer hangját képes megszólaltatni, többek között zongorák, elektromos zongorák, orgonák, rézfúvósok, vonósok és ütős hangszerek. A különleges Super Articulation hangszínek hihetetlen részletgazdagsággal képesek visszaadni a hangszer hangját. 100 hangszín, 100 stílus és 100 dal érhető el egyetlen gombnyomással.  A Smart Pianist alkalmazással a csatlakoztatott okoseszközzel a zenészek 370 stílus és 403 dal segítségével a zenei műfajok széles skáláját képesek megszólaltatni. Az “Audio To Score” funkció, a Smart Pianist alkalmazásban, automatikusan elkészíti a kedvenc audió dalok zongorakíséretének kottáját, így az eredeti felvétellel együtt zongorázhat.

AUDIO ÉS MIDI FELVÉTEL
P-S500 lehetővé teszi, hogy kétféle formátumban készítsen felvételt játékáról: hagyományos audió, vagy MIDI 16 sávval összetettebb hangszerelések érdekében. Nem csak felvételt készíthet, hanem okoseszközén a Smart Pianist alkalmazással játékát megoszthatja másokkal. Mikrofon csatlakoztatásával énekét zongorázással kísérheti.

A Yamaha P-S500 regisztrált Yamaha Zongora Kereskedőknél 2022. november végétől rendelhető.


2022. november 14. 07:58

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA