MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Két új wash robotlámpa a Cameótól

Az Opus sorozat bővítéseként, ezáltal a kreatív lehetőségek szélesítéseként megjelent az Opus W5 Wash mozgófejes lámpa. A sikeres Opus S5 Spot mozgófejes lámpa tökéletes kiegészítéseként a W5 ideálisan használható ragyogó és színgazdag wash effektekhez. Az Opus S5-ben lévő LED-del megegyező fényforrással az Opus W5 15400 lumen létrehozására képes. A PC lencsét wash lámpához tervezték, egyenletesen vetít, lágy árnyékolással. A jólismert CMY színkeverési rendszer a 6500 K-ről 2600 K-re korrigáló CTO-val, két dikroikus színtárcsával és tárcsánként hét szűrővel kiegészítve a színek és színvariációk tárházát nyitja meg. Az Opus X Wash, az Opus X Profile mozgófejes lámpában lévő nagyteljesítményű LED-del megegyező fényforrásával 32000 lumen fényáramot bocsát ki a 170 mm-es frost lencsén keresztül. A PC lencsét wash lámpához tervezték, egyenletesen vetít, lágy árnyékolással. Az Opus X Wash az Opus sorozat legfelsőbb osztályába tartozik, lehetőséget biztosít világítási koncepciók pontos megvalósítására, a kreativitás kibontakoztatására.

Cameo Opus W5 – mozgófejes wash robotlámpa

Az Opus sorozat bővítéseként, ezáltal a kreatív lehetőségek szélesítéseként megjelent az Opus W5 Wash mozgófejes lámpa. A sikeres Opus S5 Spot mozgófejes lámpa tökéletes kiegészítéseként a W5 ideálisan használható ragyogó és színgazdag wash effektekhez.

Az Opus S5-ben lévő LED-del megegyező fényforrással az Opus W5 15400 lumen létrehozására képes. A PC lencsét wash lámpához tervezték, egyenletesen vetít, lágy árnyékolással. A jólismert CMY színkeverési rendszer a 6500 K-ről 2600 K-re korrigáló CTO-val, két dikroikus színtárcsával és tárcsánként hét szűrővel kiegészítve a színek és színvariációk tárházát nyitja meg.

A modern framing modul és a 6°-48° széles zoom tartomány precíziós eszközzé teszi a robotlámpát fénykúp megformálásához és optimális világítás kialakításához még nagyobb távolságból is. A négyutas framing zárszerkezet +/-45°-ban elforgatható és a lapok külön állíthatók a teljes sötétségig. A variálható frost szűrővel és a fokozat nélkül állítható írisszel kombinálva a Cameo Opus W5 lehetőségei a korábbiakhoz képest megtöbbszöröződnek.

Önálló üzemmódban, statikus módban, vagy mastre/slave-ként a hálózati áramtól függetlenül az elemmel működő érintőkijelzővel és hat érintőgombbal végezhetjük a konfigurálást. További rugalmas felhasználási lehetőség érhetők el a beépített W-DMX adóvevő, DMX, RDM, Art-Net, vagy sACN segítségével, valamint az olyan lehetőségekkel, mint például a 16-bites felbontású fényerő szabályozás négy választható görbével.

A robusztus, fémből és ABS műanyagból készült készülékház belsejében alacsonyzajú, hőmérsékletfüggő ventilátor dolgozik, így zajra érzékeny környezetben is jól alkalmazható. Az Opus W5 Wash kiegészíti az Opus sorozatot, lehetőséget biztosít világítási koncepciók létrehozására, az elképzelések megvalósítására.

Cameo Opus X Wash – nagyteljesítményű mozgófejes wash robotlámpa

Néhány szakmához specialistára van szükség – többek között amikor nagy területeket kell különleges hangulattal megvilágítani, és olyan wash robotlámpa kell a fény show-hoz, amely nagy hatásfokú fényforrással és széles színpalettával rendelkezik. Ilyen esetben a Cameo Opus X Wash a szükséges specialista.

Az Opus X Wash, az Opus X Profile mozgófejes lámpában lévő nagyteljesítményű LED-del megegyező fényforrásával 32000 lumen fényáramot bocsát ki a 170 mm-es frost lencsén keresztül. A PC lencsét wash lámpához tervezték, egyenletesen vetít, lágy árnyékolással.

A jólismert CMY színkeverési rendszer a 2600 K-re korrigáló CTO-val, két dikroikus színtárcsával kiegészítve a lehetőségek tárházát nyitja meg. A modern framing modul és az 5°-46° széles zoom tartomány precíziós eszközzé teszi a robotlámpát fénykúp megformálásához és optimális világítás kialakításához még nagyobb távolságból is. A négyutas framing zárszerkezet +/-45°-ban elforgatható és a lapok külön állíthatók a teljes sötétségig. A variálható frost szűrővel és a fokozat nélkül állítható írisszel kombinálva a Cameo Opus X Wash lehetőségei a korábbiakhoz képest megtöbbszöröződnek.

Önálló üzemmódban, statikus módban, vagy mastre/slave-ként a hálózati áramtól függetlenül az elemmel működő érintőkijelzővel és adatkerékkel végezhetjük a konfigurálást. További rugalmas felhasználási lehetőség érhetők el a beépített W-DMX adóvevő, DMX, RDM, Art-Net, vagy sACN segítségével, valamint az olyan lehetőségekkel, mint például a 16-bites felbontású fényerő szabályozás négy választható görbével.

A mozgófejes lámpa látványos kialakítása nagyon praktikus a mindennapi használat során. A szinte észrevétlenül integrált másodlagos fülek egyszerűvé teszik a lámpatest szállítását. A robusztus, fémből és ABS műanyagból készült készülékház belsejében alacsonyzajú, hőmérsékletfüggő ventilátor dolgozik, így zajra érzékeny környezetben is jól alkalmazható. Az Opus X Wash az Opus sorozat legfelsőbb osztályába tartozik, lehetőséget biztosít világítási koncepciók pontos megvalósítására, a kreativitás kibontakoztatására.

Részletes ismertető és vásárlás: CL-OW5CL-OXW


2021. augusztus 16. 11:37

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA