MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

InAVation Award-ot nyert az INTERTON Group

Az InAVation Awards mércét jelent az Európában, Közel-Keleten, Afrikában és azon túl tevékenykedő rendszerintegrátorok, tanácsadók és technológiai vezetők számára. A díjjal a legkorszerűbb technológiai innovációkat, valamint azokat az embereket ünneplik, akik nyitnak a formabontó megoldások felé.

2023. január 31-én ünnepélyes keretek között került sor az InAVation Awards díjak átadására Barcelonában. Csak a helyszínen derült ki, hogy végül kik nyerték a nívós díjakat.

InAVation Awards díjátadó gálaest

Az INTERTON Group a Magyar Zene Házában végzett munkájával nyerte el az InAVation Awards „Leisure and Entertainment” kategória díját!

Brückner István (értékesítési igazgató) és Balogh Géza (ügyvezető igazgató)

A helyszínen a díjat cégünk ügyvezető igazgatója, Balogh Géza vette át, aki kérdésünkre elmondta, mit jelent számára ez a díj:
„Nagyon nagy megtiszteltetés, büszkeség és öröm ez a díj számomra.Megtiszteltetés, mert az InAVation Awards-on keresztül a nemzetközi szakmai élet is kiemelkedőnek és innovatívnak találta a munkánk gyümölcsét. Köszönjük az InAVate-nek és a zsűrinek, hogy nekünk ítélték a díjat.Büszkeség, mert ezzel a díjjal egyúttal az INTERTON Group elképesztő csapatmunkáját is díjazták, ami ezen projekt megvalósítása mögött rejlik. Ez a munka és összefogás példaértékű és nemcsak a külső szemlélő számára kiemelkedő, de azt gondolom, hogy az INTERTON Group csapatának is egy megerősítés, hogy érdemes volt elindulnunk a kitűzött úton.És nagy öröm is, mert rendkívül jó érzés látni, hogy az audiovizuális rendszerintegrációs tevékenységünkkel a Magyar Zene Házában is sikerült küldetésünket teljesíteni: Az INTERTON Group audiovizuális megoldásai felhasználóinkat tudással és élménnyel gyarapítják.”

Szintén büszkeséggel tölt el minket, hogy a díjjal hazánknak is dicsőséget szereztünk, hiszen a szegmensünkben ez az első olyan nemzetközi díj, ami hazai céget egy AVC (audio, visual, control) projekt megtervezéséért és megvalósításáért jutalmazott.

INTERTON Group – Szenvedéllyel megalkotjuk, amit megálmodtál

Bővebb információ...


2023. február 12. 13:25

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA