MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

ICOA

Az LD Systems ICOA® termékcsaládjának új tagjai, a hangerő élvezetének széleskörű perspektíváját kínálják. A top ládák 12” és 15” méretben, fekete és fehér színben, valamint aktív és passzív változatban érhetők el. Az aktív ládák esetén beépített Bluetooth modullal is választhatók. A kabinetek alján két, 36mm-es statív furat  található, egy függőleges és egy 5o-os dőlésű.

A forgatható tölcsérrel ellátott hangszóró-kialakításnak köszönhetően, full-range, szatelit és monitor alkalmazásokban is kitűnően teljesítenek. A beállítások között 4 preset-es Dynx DSP-vel, 3 sávos EQ-val és delay funkcióval találkozhatunk. Négy darab, ergonómikus kialakítású, gumírozott alumínium markolata pedig a kényelmes fogást biztosítja.

A top ládák teljesítménye a mély tartományokban is meggyőző, ám ha ez nem lenne elég, a 15 és 18 hüvelykes, aktív szubbasszus sugárzók biztosítják a további hangnyomást. A hangszórók védelméről, fémből készült ütésálló rács gondoskodik.  Az elérhető számos kiegészítő az optimális telepítéshez és szállításhoz nyújt segítséget.

D.P. Music Kft.
+36 23 886 980
H-2040-Budaörs, Gyár u.2.
info@dpmusic.hu

Web: http://www.dpmusic.hu/


 

2024. május 25. 07:34

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA