MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

HORDOZHATÓ HARMÓNIA ÚJRATERVEZVE

A Yamaha P- sorozatú digitális zongorák nagy népszerűségnek örvendenek az egész világon, mivel az akusztikus zongorára jellemző játékérzetet nyújtanak kedvező méretben és súlyban.

A P-225 és P-145 kompakt hangszerek az előző modelleknél sokkal rövidebbek és keskenyebbek.  A minden oldalról csodaszép modell bármely szoba díszeként is szolgálhat. A kompakt megjelenés érdekében egy új GHC (Kompakt Fokozatos Kalapácsmechanika) 88 billentyűs mechanikát fejlesztettünk ki, mely kompromisszum nélküli minőségben képes a korábbi P-sorozatban megismert GHS (Súlyozott szabvány kalapácsmechanika) tulajdonságaihoz hasonló élményt biztosítani.

Továbbá a P-225 a Yamaha csúcskategóriás modell a CFX hangján szólal meg. Az alkalmazott Virtuális Rezonancia Modellezés (VRM) Lite verziója pillanatról-pillanatra képes visszaadni egy igazi zongora hangszínbeli változásait.

Haladó vagy lelkes kezdő zongorista számára is egyaránt tökéletes választás a P-225 és P-145.

ÚJDONSÁGOK

Hangszínek:

Hangszórók:

ÚJ GHC MECHANIKA (KOMPAKT FOKOZATOS KALAPÁCSMECHANIKA) VALÓSÁGHŰ BILLENTÉST BIZTOSÍT

Az egyik legfontosabb tulajdonsága a digitális zongorának a billentyűzet mechanikája.  A zongoristák számára fontos egy digitális zongora esetében, hogy a billentyű lenyomásakor érződjön az ellensúly, a gyors játékot pontosan kövesse a mechanika, konzisztens legyen a hangerő, illetve a leütés erőssége és a billentyűzet képes legyen megfelelő dinamika tartományt biztosítani. A P-sorozatban használt GHS mechanikát vásárlóink kedvezően fogadták a már említett kiváló kiegyensúlyozott és könnyű játékélmény miatt. Az új P-sorozat a kompakt  GHC billentyűzetével képes minden tekintetben reprodukálni a korábbi modell játékérzetét. Ráadásul a billentyűzet korábbi verzióknál is kompaktabb, ugyanakkor a nagyszerű játékérzet megmaradt.

AZ IGAZI ZONGORA HANGJA

Mindkét modell tartalmazza a Yamaha versenyzongorájának hangját: A P-225 modellben a Yamaha csúcskategóriás CFX versenyzongorájának csillogó magas és dörgő mély frekvencia tartománya jelenik meg. A P-145 a Yamaha eredeti premier versenyzongorájának, a CFIIIS hangmintáit biztosítja. A P-225 rendelkezik a Virtuális Rezonancia Modellezés (VRM) Lite funkcióval, mely valósághűen reprodukálja a zongora húrok komplex rezonanciáit, melyek minden egyes billentyű leütésekor megváltoznak. Egy olyan versenyzongora hangszínét élvezheti, melyet híres zongoristák is kedvelnek, különösen a rendkívül valósághű rezonancia miatt.  A P-145 tartalmazza a zengetés rezonancia funkciót, mely akkor keletkezik, amikor a zengető pedált lenyomja. Ennek eredménye a még teljesebb hangzás és gazdag rezonancia.

BÁRHOL ELFÉR HANGSZERE, DE AKÁR MAGÁVAL IS VIHETI.

Az egyik legnagyobb probléma az akusztikus zongorákkal, hogy nehezen mozgathatóak. Egy másik gond a hagyományos zongora mérete, nehezen fér el egy szobában. A P-225 és P-145 briliáns megoldással szolgál ezekre a problémákra. A hangszer stílusos megjelenése tökéletesen illeszkedik bármely szoba berendezéséhez. Az opcionális puhatokkal a P-225 és P-145 modellt stúdióba, buliba, fellépésre, akár kirándulásra is könnyen magával viheti.

FÉRJEN HOZZÁ SOKKAL KÖNNYEBBEN A HANGSZER FUNKCIÓIHOZ AZ ALKALMAZÁSSAL

A P-225 vagy P-145 modellek esetében a Yamaha speciális Smart Pianist zongora alkalmazásával intuitív módon az okoseszközével tudja a hangszerét kezelni. Már nincsen szükség a használati útmutató tanulmányozására. *Okoseszközét az alkalmazáson keresztül csatlakoztathatja kábellel vagy vezeték nélkül a Yamaha UD-BT01 (külön vásárolható; csak iOS rendszerhez) segítségével.

ÉLVEZZE A DALOKAT, RÖGZÍTSE SAJÁT JÁTÉKÁT ÉS OSSZA MEG

A P-225 és P-145 beépített dalokkal rendelkezik, olyanokkal is, melyek a hangszíneket mutatják be. A Smart Pianist alkalmazás tartalmazza a PDF kottákat. A 303 klasszikus darab, mint például Bayer, Burgmüller, Czerny, Hanon és hasonló szerzők művei segítenek a tanulásban. Ezekhez ingyen férhet hozzá az okoseszköze képernyőjén. Ha objektíven szeretné megítélni játékát vagy szeretné kigyakorolni például csak a jobb kéz játékát, miközben a bal kezével játszik, a P-225 beépített felvétel funkció tökéletes megoldást jelent. Mindkét modell esetében a felvétel vezérelhető a Smart Pianist alkalmazással. Ha videóra szeretné rögzíteni és megosztani játékát olyan platformokon, mint például a YouTube és a TikTok, a Rec'n'Share alkalmazás mindezt megoldja. Csatlakoztassa a P-225 vagy P-145 az okoseszközéhez és vegye fel az audiót és videót egyszerre a felvétel elkészítéséhez.

Kábeles csatlakozás szükséges. Ügyeljen arra, hogy a megfelelő kábelt vásárolja meg az okoseszközéhez.

EGÉSZÍTSE KI A HORDOZHATÓ ZONGORÁJÁT AZ ÁLLVÁNNYAL ÉS A 3-RÉSZES PEDÁLLAL

Az opcionálisan megvásárolható állvány könnyen és biztonságosan összeszerelhető.  A P-145 modellhez az L-100, a P-225 modellhez az L-200 állványt válassza. Továbbá kiegészítheti hangszerét az opcionális LP-1 hármas pedállal a P-225 vagy az LP-5A hármas pedállal a P-145 modell esetében.

KIEGYENLÍTETT, TISZTA HANG, KIEMELÉSSEL

A hangszórók elhelyezése és szöge mindkét modell esetén (P-225 és P-145) szinte tökéletesen képes visszaadni az akusztikus zongora  hangszekrényéről és fedeléről visszaverődő hanghullámokat.  Az említett funkcióknak köszönhető a tiszta közép, a hangsúlyos mély tartomány, a kiegyenlített hangzás még a fal melletti elhelyezés esetén is.  A P-225 két utas hangszóró rendszerrel rendelkezik mely kiváló hangot biztosít. A Sound Boost funkcióval erőteljes hangzás érhető el.


2023. július 25. 12:41

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA