MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Házistúdió kiegészítők a König & Meyertől

Egy saját házistúdió összeállítása sok zenész álma. A mai vírusos/karanténos időkben különösen előnyös, ha minden szükséges eszköz rendelkezésünkre áll és ki sem kell mozdulnunk hazulról ahhoz, hogy kiváló felvételt készítsünk. Hogy mindez valóra válhasson, abban a König & Meyer termékei lehetnek segítségünkre. Azokból válogattunk, amelyek elengedhetetlenek egy otthoni felvételi stúdióhoz.

42020 rack kocsi 12 U + 9 U méretével kiszolgálja az otthoni készülékeket, kerekeinek hála használaton kívül félretolható.

26772 vagy 26774 típusú asztali monitor hangfal állványra akár 15 kg-os hangsugárzót tehetünk, magassága beállítható a kényelmes üléspozícióhoz. A 26754 már nagyobb terhelhetőségű, és a földre kell helyezni, cserébe viszont tálcája dönthető.

Kényelmes és praktikus a 16080 típusú mikrofonállványra szerelhető fejhallgató tartó, használaton kívül ide helyezhetjük kedvenc fülesünket, sőt még további két fülmonitor is helyet kaphat rajta. Gitárunk is mindig kéznél lehet, ha a 16280 típusú fali tartóra helyezzük, így a kis alapterületű stúdióban sem kell attól tartanunk, hogy véletlenül feldöntjük a gitárállványt. Szobánk stílusától függően megválaszthatjuk a kivitelt: fekete, parafa, vagy fehér színben.

Az Omega billentyűs állvány rendszer asztali változatot (18828) is kínál, sőt több hangszert is egymás fölé helyezhetünk (18822).

A kottapultra helyezhető ceruzatartó is jó szolgálatot tehet a stúdióban, kézre esik, nem kell keresgélni, ha gyorsan fel kell írni valamit.

Bővebb információ és vásárlás.


2020. november 1. 08:18

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA