MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Hasznos kiegészítők színpadra és stúdióba az Elimex kínálatában

Új König & Meyer dobszékek. Gravity állószék. Kiváló minőségű zongoraszékek.

Új König & Meyer dobszékek

A masszív dobszékek minőséget, kényelmet és stabilitást nyújtanak a professzionális dobosok igényeinek megfelelve. Az ergonomikus formájú és igényes műbőr kárpitozású ülőke kiváló tartást és mozgásszabadságot nyújt. A kényelmes magasságállítást beépített pneumatikus rugó biztosítja, amely az ülőke alatti karral szabályozható. A fokozat nélküli magasságállítás tartománya 495 mm és 680 mm között szabályozható. A három darab kettős merevítésű láb és a rajtuk lévő nagyméretű gumivég kiváló stabilitást ad.

A König & Meyer szintén újonnan megjelent hagyományos kialakítású dobszékének magasságállítása a robusztus csavarmenet forgatásával történik. A fokozat nélküli magasságállítás 465-670 mm között lehetséges. Az ülőkét tömör bilincs rögzíti a csavarmenethez. A felső rész forgatható marad a csavarmenet rögzített állapotában is.

A dobszékek fekete bársony kárpitozással is kaphatók, szállítótáska is vásárolható hozzájuk.

Gravity állószék

A hosszú próbák és előadások azt jelentik, hogy a zenészek órákon át állnak – akár mikrofon előtt, gitárral, vagy egyéb hangszerrel. Egy sokoldalú kényelmes segédeszköz növeli a komfortérzetet, megelőzi a korai kifáradást, enyhíti a hátfájást.
A Gravity állószék általános színpadi, próbatermi használatra vagy otthoni gyakorlásra készült gitárosok, basszusgitárosok, zongoristák, vonós hangszeresek, fúvósok és énekesek számára.

A szék a Gravity számos különleges jellemzőjével büszkélkedhet. Először az ülőkére vessünk egy pillantást: vonzó műbőr borítást kapott és különböző szögben előre-hátra dönthető, fokozat nélkül.

Azután nézzük az állószék által kínált beállítási lehetőségeket: a váz masszív acélból készült és 67-97 cm között állítható a magassága, minden testmagassághoz kényelmes pozíció érhető el. A fokozat nélkül állítható lábtartó emellett tehermentesíti a hátat, egyik vagy mindkét lábunkat ráhelyezhetjük.

A Gravity állószék háttámlás, illetve háttámla nélkül kivitelben is megvásárolható, a háttámla pedig külön is kapható.

Kiváló minőségű zongoraszékek

A König & Meyer tömör európai bükkfából készült zongoraszékei mattfekete, illetve magasfényű fekete lakkozást kaptak. Az 520 x 300 mm méretű masszív ülőlap fekete bársony borítással készült.

A lábak csapolással és ragasztással vannak rögzítve, a végükön csúszásmentes gumi található. Az ülőlap magassága 480 mm és 580 mm között állítható. A König & Meyer zongoraszékek kiváló minőségű fekete műbőr borítású ülőlappal is megvásárolhatók.

www.elimex.hu


 

2021. február 20. 16:19

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA