MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Hangszórók minden helyszínre: az érintésmentes osztálytermektől a világhírű stadionokig

Bár a világban jelenleg rengeteg a bizonytalanság, egy dologban biztosak lehetünk: a kiváló hangminőség továbbra is fontos. Legyen szó érintésmentes osztálytermek hangosításáról, kültéri éttermek háttérzenéjéről vagy istentiszteleti helyszíneken a beszédérthetőség fokozásáról, a Biamp cég minden egyes helyszín számára kínál megfelelő audio megoldást.

A teljes hangszóróválaszték több, mint 250 modellből áll (471 egyedi azonosítóval – a színváltozatokat és az időjárásálló verziókat is beleértve). A kompakt, 3″-os, felületre szerelhető hangszóróktól a nagyméretű, 37″-os, nagyteljesítményű, array-be rendezhető pontforrás modellekig – a méret, a termék típusa és a hangnyomásszint csak néhány azon jellemzők közül, melyek a Biamp hangszórók népes termékcsaládjának tagjait egymástól megkülönböztetik.

Az alábbiakban áttekintjük, melyek azok a főbb alkalmazási területek, melyekhez a Biamp hangszórók rendkívüli hallgatási élményt kínálnak:

Oktatás

A fizikai távolságtartás hatályos szabályainak megfelelően megváltoztak a tanulási környezetre vonatkozó előírások; mindamellett a diákok foglalkoztatása és érdeklődésének fenntartása továbbra is elsődleges szempont mind a pedagógusok, mind az IT-vezetők számára. A hatékony telepítés és az egyszerű üzembehelyezés jegyében tervezett Biamp termékek megoldást kínálnak a kampuszok, illetve oktatási intézmények szétszórtan elhelyezkedő tantermei által támasztott hagyományos kihívásokra.

Ide kattintva további információkat találsz az általános és középiskolák, valamint felsőoktatási intézmények személyes és távoktatásához kínált megoldásainkról.

Kereskedelmi egységek

Bár egyre nagyobb népszerűségnek örvend az online kereskedelem, számos vásárló részesíti még előnyben a hagyományos üzletekben történő vásárlást. Ezekben az üzletekben, illetve áruházakban előnyösen befolyásolhatja a vásárlási kedvet a háttérzene. A Biamp hangszórók kiváló minőségű zenei hangzást kínálnak, amivel kitűnően visszatükrözhető, illetve hangsúlyozható az adott márkaimázs. Ezeket a rendszereket úgy tervezték, hogy a személyzet bármely tagja könnyedén kezelhesse azokat.

A kereskedelmi egységek számára ajánlott termékek teljes listáját ide kattintva tekintheted meg.

Éttermek

Most minden eddiginél fontosabb, hogy az éttermek tulajdonosai olyan étkezési élményt kínáljanak, amelyek visszacsalogatják vendégeiket. A Biamp hangszóró-megoldásainak széles választékával tiszta hangzású háttérzene biztosítható, amely anélkül képes fokozni az étterem sajátos hangulatát, hogy elvonná a figyelmet a főfogásról.

A különböző profilú éttermek számára kínált megoldásokról ide kattintva olvashatsz bővebben.

Szállodák és üdülőhelyek

Bár a szállodák, üdülőhelyek és bárok különböző akusztikai jellemzőkkel bírnak, mindegyikük ugyanazt a célt tartja szem előtt: vendégeik számára kellemes légkört kívánnak biztosítani. A Biamp megoldások használatával több emelet, több tucat szoba, illetve nagyobb közösségi terek is megtölthetők háttérzenével, így a vendégeket is kevésbé fogja zavarni a közösségi terek vagy a lobby zaja.

A vendéglátóipari létesítményeket ezekkel az audio megoldásokkal teheted hangulatosabbá.

Istentiszteleti helyszínek

A vallási vezetők küldetése, hogy érthetően közvetítsék üzenetieket a gyülekezet tagjai felé. Az itt alkalmazott hangrendszerekkel szemben támasztott egyik fontos követelmény, hogy a rendszer megjelenése ne vonja el a figyelmet az istentiszteletet celebráló személyről. A Biamp diszkrét megjelenésű, elegáns, építészeti stílusú hangoszlopai tisztán, erőteljes hangzással közvetítik a beszédet.

A Biamp istentiszteleti helyszínek számára kínált megoldásainak teljes választékát ide kattintva tekintheted meg.

Sportlétesítmények és szórakozóhelyek

A kültéri helyszínek (pl. sportlétesítmények, vidámparkok és szabadtéri zenei helyszínek) különleges kihívást jelentenek a hangrendszerek tervezői és telepítői számára, mivel itt olyan hardverre van szükség, amely képes ellenállni az időjárás viszontagságainak. A Biamp időjárásálló hangszórói minden olyan jellemzővel rendelkeznek, melyek révén a kültéri létesítmények hangosítását kiváló minőségű és egységes hangzással képesek megoldani.

Elsőrangú időjárásálló hangszóró-megoldásainkat ide kattintva tekintheted meg.

Az Audiospecialista csapata örömmel segít megtalálni a legmegfelelőbb hangszóró-megoldást,  a helyi akusztikai követelményeknek megfelelően. Lépj velünk kapcsolatba még ma!

Biamp termékcsaládok
Community termékcsaládok

Kapcsolódó bejegyzések



 

2021. január 15. 11:49

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA