MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Gravity univerzális laptop állvány

Az élő előadók és a stúdiózenészek körében ismert szituáció, hogy helyet kell találniuk laptopjuk, táblagépük vagy központi effektegységük számára. De az is hasznos lehet, ha otthon dolgozva mozgatni tudjuk a munkaállomást, hogy gyorsan és rugalmasan változtathassunk helyszínt. A Gravity® LTS T 02 B laptopállványa ezt a lehetőséget kínálja. Legyen szó zenészről, technikusról, fotósról vagy otthonról dolgozóról, az univerzálisan alkalmazható, sokoldalú és nagyon stabil tálcának köszönhetően nem kell többé aggódni a munkaeszközök miatt.

A nagyméretű, állítható magasságú tálca, amely elegendő helyet kínál az összes elterjedt 12"-17"-es laptop fogadására, sokféleképpen használható. A négy állítható rögzítőcsavar - amelyek szükség esetén eltávolíthatók - biztosítja a laptopok, táblagépek vagy kompakt keverők biztonságos elhelyezését a tálcán. A számos szellőzőnyílás lehetővé teszi az elektronika megfelelő szellőzését. Extra sokoldalúságot kínál a tálca, amely tetszőleges szögben állítható. Ez lehetővé teszi, hogy az LTS T 02 B függőlegesen és vízszintesen is használható legyen, hogy előadás közben mindig láthatóak legyenek a jegyzetek.

Az LTS T 02 B egy rendkívül stílusos, elegáns megjelenésű laptopállvány, ami elsősorban az egyetlen lábnak és a tömör acélból készült lapos talpnak köszönhető. A hagyományos állványokkal ellentétben, amelyeket a mikrofon- és hangszóróállványokhoz való közeli hasonlóságuk miatt színpadon kívül vagy stúdión kívül ritkán használnak, az LTS T 02 B rendezvényeken, konferenciákon vagy irodákban is jó szolgálatot tesz. Az LTS T 02 B magassága 79 cm és 129 cm között rugalmasan állítható, így ülő helyzetben is használható.

Az LTST 02 B-vel a Gravity® egy olyan univerzális laptopállványt kínál, amely sokoldalú hordozható eszközként a legkülönbözőbb helyzetekben is biztosan tetszést arat.

Részletes ismertető és vásárlás: G-LTST02B


2022. szeptember 22. 11:27

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA