MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Gravity tablet tartó

A tabletek különösen sokoldalú eszközök, nem csupán üzleti- vagy magán célra hasznosak, hanem stúdióban és színpadon is. Praktikusságuk ellenére – számtalan applikáció áll rendelkezésre zenészek, DJ-k, podcasterek és producerek számára – kényelmes elhelyezésük mindig kihívást jelent.

A Gravity MA TH 01 B tablet tartó VARI®-ARM karral lehetővé teszi ezt. A fokozat nélkül állítható befogó elemek bármekkora tabletet szorosan a helyén tartanak, a VARI®-ARM lehetővé teszi a tablet szabad pozicionálását. Ha a csuklókat a középső beállítócsavarral megszorítjuk, a VARI®-ARM rögzítésre kerül és megőrzi az eredetileg beállított helyzetét. A masszív rögzítőelem 15-35 mm-es átfogásának köszönhetően a MA TH 01 B a legkülönfélébb állványokra, asztallapokra és más tárgyakra rögzíthető, és azokról gyorsan eltávolítható.

A Gravity MA TH 01 B használatával a tablet többé nem csúszik ki a helyéből, asztalnál ülve podcast felvétel közben, vagy stúdióban történő éneklésnél, színpadon való kottaolvasáskor, vagy a fotelben ülve a kedvenc műsort nézve sem.

Tömeg: 0,662 kg

Részletes ismertető és vásárlás: G-MATH01B



 

2021. november 1. 05:21

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA