MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Gravity színpadi szék állítható magassággal, lábtartóval és háttámlával

A hosszú próbák és előadások azt jelentik, hogy a zenészek órákon át állnak – akár mikrofon előtt, gitárral, vagy egyéb hangszerrel. Egy sokoldalú kényelmes segédeszköz növeli a komfortérzetet, megelőzi a korai kifáradást, enyhíti a hátfájást. A Gravity FM Seat 1 BR állószék általános színpadi, próbatermi használatra vagy otthoni gyakorlásra készült gitárosok, basszusgitárosok, zongoristák, vonós hangszeresek, fúvósok és énekesek számára. A szék a Gravity számos különleges jellemzőjével büszkélkedhet.

Először az ülőkére vessünk egy pillantást: vonzó műbőr borítást kapott és különböző szögben előre-hátra dönthető, fokozat nélkül.

Azután nézzük az állószék által kínált beállítási lehetőségeket: a váz masszív acélból készült és 67-97 cm között állítható a magassága, minden testmagassághoz kényelmes pozíció érhető el. A fokozat nélkül állítható lábtartó emellett tehermentesíti a hátat, egyik vagy mindkét lábunkat ráhelyezhetjük.

Egy másik rendkívül praktikus megoldás a szintezhető láb. A cső konstrukció a KS Vari-Foot®1 mechanikával van felszerelve. Ez biztosítja, hogy egyenetlen talajon is biztonságosan áll a szék az egyszerű csavaros mechanizmusnak köszönhetően.

Az FM Seat1 BR szerkezeti kialakítása olyan, hogy szállításhoz és tároláshoz laposra összecsukható, szűk résben is elfér.
Az FM Seat1 BR tehát széles körben alkalmazható ideális segédeszköz.

Részletes ismertető és vásárlás: G-FMSEAT1, G-FMSEAT1BR, G-FMBR1


2020. november 29. 15:46

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA