MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Gravity rezgéscsillapító gumikorongok

Azok, akik a stúdiómonitorokat nem egy asztali felületre helyezik, hanem a saját stúdiójukban külön állványokat és rögzítőket használnak a monitorozáshoz, már sok mindent helyesen csinálnak. Mindazonáltal a stúdiómonitorok itt is rezgéseket és lengéseket generálnak, amelyek átadódnak a tartófelületre és így ronthatják a hangszórók sztereó képét. Általában minél nagyobb a felület, annál nagyobb energiaátvitel történik. Az SA SM IF 01 rezgéselnyelő korongokkal a Gravity kész megoldást kínál, kis eszközökkel nagy hatás érhető el.

A Gravity rezgéscsillapító korongok szabadon elhelyezhetők egy hangszóró (pl. stúdiómonitor) alatt, és szilikagél felületüknek köszönhetően elvégzik a hangszóró doboz és a telepítési felület tehermentesítését. Ez jelentősen csökkenti a rezgéseket és lengéseket, az akusztikai elszíneződések csökkentése révén pedig pontosabbá teszi a sztereó képet.

A teherbírás négy Gravity SASMIF01 rezgéselnyelő korong használata esetén 36 kg, ami azt jelenti, hogy a piacon kapható legtöbb monitor hangfal gond nélkül használható.

Általános adatok:

Részletes ismertető és vásárlás: G-SASMIF01


 

2022. augusztus 17. 07:19

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA