MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Gravity popfilter – dupla nejlon ernyő 3D Traveller karral

Minden deka számít egyik buliról a következőre történő utazás során, akár repülővel akár teherautóval. És arra sem lehet mindig számítani, hogy a koncert helyszínén az összes szükséges eszköz rendelkezésre áll.

A 3D karral ellátott MA 3D A POP 1 popfiltert bárhová magunkkal vihetjük. Annyira könnyű és helytakarékos, hogy nem kell aggódni a súly és a csomag mérete miatt.

A dupla nejlonhálóval és nagy, 15,7 cm-es átmérővel büszkélkedő eszköz az énekes és a mikrofon között való elhelyezésével javíthatjuk az ének és vokál felvételt. Ezzel a módszerrel elkerülhetjük a nemkívánatos pop zajokat és clippelést.

A rögzítő mechanizmust könnyen és gyorsan összeszerelhetjük. A szorítóelem 15-35 mm-es átfogási tartománya lehetővé teszi minden általánosan használt mikrofonállványra való felszerelését, a három csukló 360°-os forgathatóságának köszönhetően bárhogyan elhelyezhetjük. Csak meg kell lazítani a szárnyasanyákat, beállítani, azután ismét megszorítani – ennyi. Beállítás után az MA 3D A POP 1 fixen a helyén marad.

A Gravity ismét egy kicsi, hasznos és megbízható eszközt hozott létre, amellyel bővíthető az állványkollekció.

Részletes ismertető és vásárlás: G-MA3DAPOP1


2021. november 8. 13:54

Minden jog fenntartva. 2022 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA