MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Gravity Multi billentyűs állvány

Zenészként tudjuk, milyen fontos, hogy megbízható és sokoldalú billentyű állványunk legyen, amelyen minden felszerelést el lehet helyezni. Itt jön a képbe a Multi Keyboardstand. A billentyűzetek, szintetizátorok, workstationök, grooveboxok, effektek, keverőpultok stb. számára kialakított négy szintnek köszönhetően bőven lesz hely minden felszerelés tárolására. De ami igazán kiemeli a Multi Keyboardstandot a hasonló megoldások közül, az a következő: nem számít, hogy a tartókarok közötti távolságról vagy a dőlésszögről van szó, minden szabadon állítható, így az állványt a saját igényeinkhez igazíthatjuk.

A Multi Keyboardstand nem csak hihetetlenül kényelmes, de tartósnak is készült. A nagyobb méretű billentyűzetek számára további, magasabb első ütközőkkel rendelkezik, hogy biztonságban és stabilan tartsa őket, illetve könnyű és robusztus alumíniumból készült, hogy garantálja a tartósságot. Emellett kábelvezetőt is tartalmaz, hogy rendben tartsa a zsinórokat, valamint egy készlet öntapadós mérőszalagot, hogy biztosítsa a hangszerek pontos elhelyezését.

Röviden, a Multi Keyboardstand tökéletes megoldás minden olyan zenész számára, aki szeretné racionalizálni a beállításait és rendezetté, könnyen elérhetővé tenni a felszerelését. Akár a stúdióban, akár a színpadon használjuk, ez egy fontos kiegészítője a zenei felszerelésnek. Ne hagyjuk ki a Multi Keyboardstand kényelmét, sokoldalúságát és tartósságát!

Általános jellemzők  

Részletes ismertető és vásárlás 

2023. augusztus 27. 08:40

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA