MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Gravity lengőkar központi rögzítő mechanizmussal

A múltban, ha valaki professzionálisan akart zenét, videókat vagy más tartalmakat készíteni, akkor erre szakosodott stúdiókba kellett mennie. Manapság a több millió követőnek szóló podcastokat és YouTube-videókat, sőt nemzetközi sikerlemezeket is otthon vagy spontán, útközben vesznek fel. Ehhez már nem kell sok minden. Lényeges azonban, hogy a szükséges felszerelés a lehető legsokoldalúbb és legjobban átgondolt legyen.

A VARI®-ARM M 38-cal a Gravity® egy ilyen univerzális eszközt hozott létre, amely lehetővé teszi, hogy a legkülönfélébb felszereléseket - a mikrofonkengyeltől kezdve a tableten át az akciókameráig - szinte bárhol és bármilyen irányban másodpercek alatt használhassuk.

A VARI®-ARM M 38 egy innovatív rögzítőkar három csuklóval, amelyek segítségével szabadon és pontosan mozgathatjuk a felszerelést bármely kívánt pozícióba. Fő jellemzője: mindhárom csukló rögzítéséhez és feloldásához csak egyetlen állítócsavarra van szükség. Amint megtaláltuk a kívánt pozíciót, meghúzzuk a rögzítőcsavart, és a VARI®-ARM M 38 szorosan és biztonságosan tartja a helyzetét. A 3 kilogrammos teherbírásnak köszönhetően akár egy DSLM fényképezőgépet is felszerelhetünk egy szabványos objektívvel együtt, vagy egy nehéz mikrofont, például a broadcast klasszikus RE-20-at.

A VARI®-ARM fején egy 3/8"-os menet található, amelyre mikrofonkengyelt, popfiltert és egyebeket csavarozhatunk. A mellékelt adapter (3/8" - 1/4" szűkítő) teljes rugalmasságot biztosít, így a VARI®- ARM M 38-cal szinte bármilyen, a piacon kapható kamerát, kézi felvevőgépet vagy okostelefon tartóját használhatjuk. A VARI®-ARM alján található masszív bilincsnek és a 15 és 35 mm közötti nagy befogási tartománynak köszönhetően a VARI®-ARM a legtöbb asztalra és rúdra (pl. mikrofonállványra) is könnyen rögzíthető. A bilincs lecsavarható, így egy 3/8"-os menet is láthatóvá válik a VARI®-ARM más berendezésekre történő rögzítéséhez.

• Forgatható rögzítőkar eszközök szabad elhelyezésére
• Masszív acél konstrukció
• Egyetlen fő beállítócsavar az összes csukló lazításához és rögzítéséhez
• 2 x 3/8”-os menet
• Erős rögzítőbilincs nagy átfogással (15-35 mm)
• Mellékelt 1/4”-os szűkítőcsavar
• Zenészeknek élő- és stúdió munkához, videofelvételekhez, podcastereknek, youtubereknek, stb.

Részletes ismertető és vásárlás: G-MAVARIARMM38


2023. március 28. 07:19

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA