MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGJELENT!

Mától országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

A tavaszi lapszám 96 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
iLAND (Rozsonits Tamás), Joe Satriani (Danev György),  Az egyik keresztfater – Szebényi Dani (Hegedűs István), Paul Gilbert (Danev György), Rowan Robertson (Danev György), Mentha (Hatos Niki), Down for Whateever (Hatos Niki), Steve Vai (Danev György), Kalapács József (Hatos Niki), The Anahit – Csányi Rita (Hatos Niki), Szőke Nikoletta (Schranez Rebeka).

Tesztek, bemutatók:
Baton Rouge Parlor, Folk, és OM gitárok (Gitár), KORG Drumlogue (Elektronikus zene), KORG analóg gitárpedálok (Gitár), Audient EVO 16 és EVO SP8 (Stúdiótechnika), Új gyártók a DP Music kínálatában (Hang-, fény- és színpadtechnika), YAMAHA AG08 (Hang-, fény- és színpadtechnika), LD System – DAVE G4X sorozat (Hang-, fény- és színpadtechnika), Line6 POD GO Limited Edition Red (Gitár), PhoneStar – Hervay Tamás stúdiója... (Hangszigetelés), YAMAHA Stagepass 200 (Hang-, fény- és színpadtechnika), Tascam Portacapture X6 (Hang-, fény- és színpadtechnika), YAMAHA DTX8 – Kaszás Péter (Dob).

Közérdekű/eseménybeszámoló:
Nyolcállomásos időutazás a magyar zene történelmében (Hegedűs István), Szerzők egyesülete – Bíró Zsolt, 


A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.

2023. március 24. 07:01

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA