MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Gravity GS LS A 01 B - világító gitárállvány

Ha arra vágyunk, hogy gitárgyűjteményünk inspirálóbb látványt nyújtson, akkor hagyjuk, hogy a Gravity GLOW STAND® megvilágítsa az utat - mert hihetetlen atmoszférát ad a kreatív térnek és tökéletes hangulatot teremt a zenéléshez.

A Gravity GS LS LS A 01 B Guitar GLOW STAND® egy megvilágított gitárállvány, amely maximális támaszt nyújt az elektromos gitárnak vagy basszusgitárnak, és egyúttal színesen kiemeli azt.

Biztonságosan tartja a gitárt vagy basszusgitárt, puha támasztófelületei pedig gondoskodnak arról, hogy a hangszer tökéletes állapotban maradjon. Ezenkívül a GLOW STAND® alján egy szivacs betét található, amely kivehető, hogy stabilabb alátámasztást biztosítson a heveder tartó gombbal ellátott elektromos gitárok és basszusgitárok számára.

Ami azonban igazán kiemeli a GLOW STAND®-et a többi közül, az a csodálatos beépített világítási rendszer. Minden állvány állítható LED-es környezeti világítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a szín és a fényerő kiválasztásával tökéletes hangulatot teremtsünk. Akár otthon, akár a stúdióban vagy a színpadon olyan magával ragadó látványt hozhatunk létre, amely kiemeli a hangszer szépségét. Egyszerűen váltogathatjuk a színeket az állvány talapzatának elülső részén található egyedi, érintésérzékeny panelek használatával. És ami a legjobb, a GLOW STAND® minden egyes kikapcsoláskor megjegyzi a kiválasztott színbeállításokat.

A Guitar GLOW STAND® állítható elülső spotlámpával is rendelkezik, amely dönthető, hogy kiemelje a gitár apró részleteit, és igazi műalkotássá emelje azt!

A Guitar GLOW STAND® széles színválasztékával minden alkalommal inspirál, amikor belépünk a zenehelyiségébe.

*Nem alkalmas hosszú távú használatra nitrolakk felületű gitárokkal.

Bővebb információ és vásárlás...


 

2023. december 4. 06:56

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA