MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Gravity Asztallapra rögzíthető mikrofonállvány

Megvan az összes jegyzet, a vendég leült, a kamera forog, a DAW várja a bemenetet. Mindegy, hogy az asztalnál podcasterként, YouTube használóként, vagy zenész/producerként ülünk, nincs annál rosszabb, mikor a mikrofon nincs a helyén és az utolsó pillanatban igazgatni kell. A Gravity MS TBA 01 asztali mikrofon kar megoldást jelent a várható kisebb-nagyobb kihívásokra a tartalomkészítők mindennapi munkája során.

Az MS TBA 01 professzionális mikrofon kar sokoldalú rögzítőelemének köszönhetően szinte mindenhol alkalmazható. Speciális alakú szorítófelülete és 54 mm-es átfogása révén sima felületre és csövekre egyaránt felszerelhető.

Három csuklója lehetővé teszi, hogy a mikrofon kart szinte bármilyen pozícióba beállíthassuk. A Gravity még egy speciális szolgáltatást fejlesztett ki a mikrofon karhoz: az egész mikrofontartó egykézzel kihúzható és 90°-os lépésekben elforgatható még akkor is, amikor a mikrofont a kengyellel vagy rezgéscsillapítóval már felcsavaroztuk a karra. A tartó automatikusan visszakattan a helyére.

Miért olyan különleges ez?
Képzeljük csak el, hogy ülünk az asztalnál, videofelvételt szeretnénk készíteni és az utolsó ellenőrzést végezzük. Ekkor vesszük észre, hogy a mikrofon belelóg a képbe, vagy takarja előttünk a kottát/jegyzetet. Ilyenkor csak húzzuk magunk felé a mikrofont, forgassuk el és engedjük vissza. Íme, már kész is!

A Gravity MS TBA 01 csaknem teljes egészében könnyű alumíniumból készült, csupán a szorítóelem acél, ez szolgál a teljes rendszer asztalhoz való biztonságos rögzítésére. A mikrofonkábel a kar mentén rendezetten fut, az integrált kábelvezetőbe van bepattintva, de szükség esetén gyorsan cserélhető.

Részletes ismertető és vásárlás: G-MSTBA01


2021. november 17. 06:31

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA