MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Futó-, és főzőverseny is lesz a Palóc Futam zenei tehetségkutatón

Harmadik alkalommal rendezik meg Balassagyarmaton a Palóc Ligetben a Palóc Futamot június 15-én. A könnyűzenei tehetségkutató ezúttal számos kísérőprogrammal bővül, lesz többek közt palócleves főzőverseny és futóverseny is. A díjazott zenekarok értékes nyereményekkel térhetnek haza.

A Palóc Futamra a könnyűzenén belül bármilyen együttes vagy szóló előadó jelentkezhet, lényeg, hogy induló produkció legyen. A jelentkezők közül a 10 legjobb mutathatja meg magát élőben 15 perces koncerttel a közönség és a zsűri előtt június 15-én a Palóc Ligetben. Az érdeklődőknek nem csak a minikoncertek miatt lesz érdemes kilátogatni, ugyanis számos egyéb programmal is készülnek a szervezők. Lesznek művészeti workshopok, gyermekfoglalkozások, zenei témájú fotókiállítás, palócleves főzőverseny és futóverseny is. Extra produkcióként fellép majd a Selah Vie zenekar, és a programsorozatnak része a labdarúgó EB nyitómérkőzése, azaz a Svájc – Németország összecsapás megtekintése.
A Palóc Futam győztese továbbjut az Öröm a Zene országos tehetségkutató versenysorozat budapesti döntőjébe, amelynek az első helyezettje 1 millió forint értékben kap hangtechnikai eszközöket. A balassagyarmati győztes és a résztvevő zenekarok számos különdíjat is elnyerhetnek, köztük tiszteletdíjjal járó fellépést két városi rendezvényre, stúdiófelvételt keveréssel és masteringgel, illetve az Audmax Kft. jóvoltából Audio-Technica fejhallgatót és mikrofonokat, Korg hangolókat, Korg gitáreffektet és VOX gitáros ajándékokat.
A Palóc Futam az Öröm a Zene hálózatában, az NKA Hangfoglaló program támogatásával jött létre. Az Öröm a Zene események közül a legközelebbi verseny június elsején lesz Szolnokon, ahol már negyedszer tartják az AztaQ tehetségkutatót. Ahogy a szolnokira, a balassagyarmatira is még jelentkezhetnek zenekarok.

Bővebben: https://www.facebook.com/events/417646474219909

oromazene.hu 

2024. május 6. 15:48

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA