MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Fényt hoz és minőséget – A German Light Products

A német GLP, vagyis a German Light Products az európai piac meghatározó intelligenslámpa-gyártója. Az innováció, a magas minőség és a környezettudatos fénytechnikai fejlesztések mellett elkötelezett cég páratlan profizmusára jó példa a JDC1 fantázianevű hibrid lámpa. 

Bármilyen területről legyen is szó, az, hogy a német cégek mindig precíz munkát végeznek, a termékeik és szolgáltatásaik pedig magas minőséget képviselnek és megbízhatóak, mindenki számára köztudott dolog, evidencia, sőt már-már közhely is, viszont igaz. Ez alól az intelligens lámpákat gyártó German Light Products sem kivétel, mely cég az elmúlt években terjeszkedésbe kezdett. Közben pedig a folyamatos innovációnak és a díjnyertes impression szériáknak köszönhetően a GLP kivívta a szakma elismerését is. Manapság ők számítanak a professzionális fénytechnika-gyártók egyik legfontosabb tényezőjének, egyik legnagyobb nevének. 

A GLP óriási hangsúlyt fektet arra, hogy folyamatosan újabb és újabb fejlesztésekkel álljon elő, ennek egyik eredménye pedig az, hogy a cég termékpalettája igen széles és szerteágazó. A kültéri felhasználású FUSION by GLP például manapság egyre népszerűbb a vásárlók körében. Termékeik ugyanakkor, a rájuk jellemző robusztusság és magas fokú megbízhatóság miatt, kiválóan helyt állnak komolyabb igénybevétel esetén is. A GLP termékeket előszeretettel használják light designerek, különféle szuperprodukciók és koncertturnék is.

A néhány éve piacra dobott JDC széria a GLP egyik legeredetibb fejlesztése, amit az a merész gondolat hívott életre, mely szerint egyetlen géptestbe építhető egy stroboszkóp és egy RGB LED blinder. Így született meg – elsőként a termékcsaládban – a JDC1 fantázianevű hibrid lámpa, amiben 1320 RGB és 216 hideg fehér LED található, valamint a pixel-mappingot is támogatja. Az elérhető effektek tekintetében a lehetőségek tárháza csaknem végtelen, abban pedig, hogy ezek az effektek bármilyen pozícióban mindig a legjobb hatásfokkal működjenek, a 185°-os tilt funkció segít. A JDC1 nemcsak kiemelkedik a hibrid lámpák közül, hanem – talán nem túlzás az állítás – újradefiniálta a hibrid lámpa fogalmát.

A JDC1 sikerén felbuzdulva a GLP aztán elkészítette a széria két újabb darabját, a JDC Line 500-at és a JDC Line 1000-et. Bár ezekből a modellekből kimaradt a tilt funkció, mégis, a nagy teljesítményű LED-eknek és a pixel-mappingnak köszönhetően, lenyűgöző effektek létrehozására képesek.

D.P. Music Kft.
+36 23 886 980
H-2040-Budaörs, Gyár u.2.

http://www.dpmusic.hu/


2023. február 20. 07:29

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA