MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

FANTOM széria 2.0 szoftverfrissítés

A FANTOM a ZEN-Core analóg modellezést és PCM szintézist kombinálja mélyreható mintavételezéssel és SuperNATURAL Acoustic, illetve V-Piano technológiákkal. Mindezek mellett több tucat effekt áll rendelkezésre a hang térérzetének és mélységének beállításához, valamint egy analóg szűrő, amely a hang melegségét befolyásolja. A külső szoftver-szintetizátorok integrálásának lehetőségével, hangdizájn terén kimeríthetetlen potenciálra tehetünk szert. A Behavior Modeling Core processzornak köszönhetően pedig zökkenőmentes és pontos vezérlést élvezhetünk, mindig elegendő polifónia és teljes körű Patch Remain működés mellett.

Megérkezett a FANTOM-hoz az ingyenes 2.0 verziófrissítés. A mintavevő motor fejlesztései lehetővé teszik a mintavételt közvetlenül a billentyűzetre, a multi-sampling funkció pedig még tovább növeli a FANTOM hangszínkészítési lehetőségeit.

A FANTOM belső és külső források mintavételezésére egyaránt képes, de akár a kettőre is egyszerre. Mintavételezhetsz közvetlenül a beépített padokra a triggereléshez, vagy a billentyűzetre, különböző hangmagasságok azonnali megszólaltatásához. Vagy létrehozhatsz hihetetlenül részletgazdag hangmintákat, hangonként akár 352 minta felhasználásával. Sőt, a hangmintákat egy ZEN-Core hang alapjaként is használhatod, a hangdizájn új magaslatainak meghódításához.

A FANTOM folyamatosan fejlődik, hozzáadott új hangszínekkel és funkciókkal. Az időről-időre megjelenő frissítésekkel a felhasználók kívánságai teljesülnek, a Roland Cloud -on keresztül elérhető több tucat Sound Pack és Wave Expansion hangszíngyűjteménnyel pedig mindig naprakészen tarthatók a FANTOM hangszínei.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A FANTOM-RÓL: https://www.roland.com/hu/products/fantom_series/features/


 

2020. október 14. 18:20

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA