MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

FANTOM

A FANTOM minden igényt kielégít a zenekészítés terén. A zökkenőmentes, gyors munkafolyamatot nem gátolják áttekinthetetlen üzemmódok, bosszantó technikai korlátok vagy hangminőséggel összefüggő kompromisszumok. A FANTOM kreatív munkamenete a mai zenészek igényeihez alkalmazkodik, egyszerűen átlátható kompozíciós eszközökkel, azonnal behívható kreatív platformokkal és mélyreható számítógépes integrációval.

NINCSENEK ÜZEMMÓDOK. CSAK ZÖKKENŐMENETES MUNKAFOLYAMAT.
A kreatív ötletek szabad áramlását semmi sem gátolhatja. A FANTOM esetében nem kell kompromisszumokat kötnöd a hangzás terén, és idejét múlt technikai korlátok sem gátolják a munkafolyamatokat. Ráadásul azzal sem kell törődni, hogy a különböző funkciók, melyik üzemmódhoz tartoznak. A FANTOM minden pillanatban kreatív módban várja a parancsokat, a munkafolyamat teljesen zökkenőmentes, mindegy milyen zenei anyagról van szó.

HOZZ LÉTRE EGY SCENE-T.
Amikor Te készen állsz, a FANTOM is készen áll a zenekészítésre — és ez csak egyetlen érintésen múlik. A hangszínek, pattern-ek és előadásszerkezetek egyedi, kreatív terekben foglalnak helyet, melyet Scene-nek nevezünk. A Scene lehet egy teljes dal, egy dal része vagy egy kiindulási pont kedvenc hangszíneiddel, az általad elképzelt kiosztásban. A Scene-ket össze is lehet fűzni és úgy lehet azonnal váltani köztük, hogy az előző hangjai nem akadnak meg.

MINDEN. MINDIG.
Nem kell azzal foglalkoznod, hogy vajon hány effektet használhatsz, és a komplex patch-ek váltása esetében sem fogsz hangzásbeli korlátokba ütközni. A FANTOM-mal mindig a zenére fókuszálhatsz anélkül, hogy folyamatosan a processzálási kapacitást mérlegelnéd. Ekkora teljesítménnyel akár egyszerre is használhatod mind a 16 part-ot az összes elérhető effekttel - teljes Patch-remain funkcó mellett a zökkenőmentes átmenetekhez. Ez olyan, mintha két komplett FANTOM lenne egy hangszerbe sűrítve.

HANGZÁS
A FANTOM rugalmassága és bővíthető hangforrása több évtizedes kutatás és fejlesztés eredménye és rengeteg inspiráló elektronikus, akusztikus és hibrid hangszín megszólaltatását teszi lehetővé. Kombinálj különböző hangszintéziseket és mintavételezési technológiákat a beépített analóg szűrőkkel, új és meglepő hangzások létrehozásához – vagy  bővítsd a hangszert új hangszínekkel és funkciókkal, amint elérhetőek.

Bővebb információ: https://www.roland.com/hu/products/fantom_series/features/ https://www.roland.com/hu/products/fantom_series/features/


 

2021. július 19. 10:16

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA