MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

FANTOM-08 szintetizátor

Egyesítsd kreatív ötleteidet. A FANTOM-08 a csúcskategóriás FANTOM sorozat hangzásbeli tökéletességét, gördülékeny munkafolyamatait és modern megjelenését ötvözi egy olyan hangszerben, amely segít kibontakoztatni a kreatív ötleteidet, és mindenhová elkísér az inspiráció útjain. Játssz és készíts zenéket a Roland legjobb hangszíneivel, engedj szabad utat ötleteidnek ugyanazzal a színes érintőképernyővel, praktikus vezérlőkkel és mélyreható számítógépes integrációval, amely a csúcsmodelleken is megtalálható.

Minden, amire szükség van a zenéléshez
A FANTOM-08-ban mindent megtalálsz a legmagasabb szintű zenéléshez és zenekészítéshez. Interaktív felépítésének és számos kimenetének/bemenetének köszönhetően könnyedén illeszkedik minden munkafolyamathoz.

Kivételes hangzás
A FANTOM-08 több ezer professzionális hangszínt tartalmaz a Roland hatalmas, trendeket meghatározó könyvtárából, a további bővítés lehetőségét pedig a Roland Cloud biztosítja. Alkoss zenéket komplett műfajokat meghatározó szintetizátorokkal és ritmushangokkal. Készíts jól felépített kompozíciókat zongorákkal és más akusztikus hangszerekkel. Vagy hozd létre a jövő hangzásait a modern szintézis eszközeinek széles skálájával.

Inspiráló játékérzet
A FANTOM-08 fantasztikusan viselkedik az ujjaid alatt, az érzékeny 88 billentyűs klaviatúrának és a rengeteg nagy felbontású vezérlőnek köszönhetően.

Beépített dalok azonnal
A folyamatos zenélésre tervezett FANTOM-08 hangszeren egyszerűen, a zenei folyamat megakadása nélkül játszhatsz vagy készíthetsz zenéket. A praktikus gombokkal és potméterekkel, színes érintőképernyővel, gyors mintavételezési funkciókkal és klipalapú szekvenszerrel minden munkafázis inspiráló, produktív és szórakoztató.

Saját kreatív központ
A FANTOM-08 egy beépített 4x32-es USB audio interfésszel rendelkezik, amely zökkenőmentesen illeszkedik a modern zenekészítő összeállításokhoz, a Logic Pro, MainStage és Ableton Live integráció pedig lehetővé teszi a szoftverrel való együttműködést az érintőképernyő és a hardveres vezérlők használatával. Továbbá a dedikált MIDI-kimeneten keresztül szabadon kombinálhatsz szoftveres szintiket a beépített hangszínekkel és kapcsolódhatsz MIDI-hardveredhez is.

Zenélés bárhol és bármikor
A FANTOM-08-at könnyedén magaddal viheted az otthoni stúdiódból a próbatermekbe és a koncertek helyszínére. Az elegáns, vonzó és rendkívül masszív öntött hangszertestnek köszönhetően a súlya lényegesen kevesebb, mint a legtöbb profi 88 billentyűs hangszeré.

Játék és zenekészítés a Roland legjobbjaival
A Roland leginnovatívabb technológiáival felvértezett FANTOM-08 elektronikus és akusztikus hangszínek hatalmas választékát kínálja. A Roland Cloud bővítési lehetőségeivel pedig soha nem fogyhatsz ki a kreatív üzemanyagból.

Új generációs szintézis
Fedezd fel Roland mesés múltjának ikonikus hangszíneit, és hozd létre a holnap hangzásait a ZEN-Core szintézisrendszerrel, az eddigi legfejlettebb hangforrásunk.

SuperNATURAL erő
A Roland SuperNATURAL technológiájával szinte bármilyen elképzelhető akusztikus hangszert, páratlan hangminőséggel szólaltathatsz meg, autentikus artikulációval és játékérzettel.

Óriási élmény
A FANTOM-08 vadonatúj SuperNATURAL zongorái ugyanúgy szólnak és reagálnak, mint egy akusztikus hangszer, és számos funkció áll rendelkezésére, melyekkel testre szabhatod a hangzást a saját ízlésednek és játékmódodnak megfelelően.

Organikus orgona
A híres VK orgonasorozatnál kifejlesztett Virtual ToneWheel hangforrás hűen adja vissza egy valódi tone wheel orgona hangkeltési folyamatát, gyors billentyűzettel, közvetlen érintőképernyős vezérléssel, gombokkal és potméterekkel támogatva.

Mélyreható mintavételezés
A FANTOM-08 intuitív mintavételezési eszközeivel könnyedén bővítheted és személyre szabhatod a zenei hangszínkészletedet, a beépített hangszínek, hardvereszközök, DAW-sávok és egyebek rögzítésével. Mintavételezhetsz közvetlenül a beépített padokra, vagy a billentyűzetre, különböző hangszínek azonnali megszólaltatásához. Vagy készíts új ZEN-Core hangokkal összetett hangmintákat.

Még több zenei ötlet
A Roland Cloud segítségével még mélyebbre merülhetsz a Roland szintetizátorok történelmi és folyamatosan fejlődő világában. A modellbővítések lehetővé teszik, hogy a FANTOM-08-on hitelesen és minden jellegzetességgel együtt szólaltass meg olyan ikonikus vintage hangszereket, mint a JUPITER-8, JUNO-106 stb. A Wave Expansion, Sound és Sample Pack gyűjtemények és egyebek növekvő választékával pedig  mindig frissen tarthatod a zenéidet. A kezdéshez ingyenesen töltheted le a 15 Wave Expansion-t és 10 Sound Pack-et a Roland Cloud-tól a FANTOM-08 megvásárlásával együtt.

Nincs akadály Csak színtiszta zene van
A FANTOM-08 zökkenőmentes, gyors munkafolyamatai minden lépésben támogatják a zenélést, minden zavaró üzemmódtól és technikai frusztrációtól mentesen. A rendkívül nagy teljesítményű, mégis könnyen használható FANTOM-08 hangszert a problémamentes zenélésre tervezték, számos kompozíciós eszközzel, azonnal visszahívható beállításokkal, részletes számítógépes integrációval és még sok mással.

Scene létrehozása
A Scene egy egyéni kreatív teret jelent, ahol hangszíneket, pattern-eket, előadási beállításokat, sablonokat és egyebeket tárolhatsz, majd hívhatsz be egyetlen érintéssel. A Scene lehet egy komplett dal vagy egy dalszakasz is, amely zökkenőmentesen, hibátlanul összefűzhető és váltható.

A mozgásban lévő hang
A FANTOM-08 megkönnyíti a hosszú, fejlődő zenei frázisok, a moduláris stílusú animált hangtextúrák és a rendkívül bonyolult mozgású hangzások létrehozását is. Két LFO áll rendelkezésre minden egyes partial-ra, és hangonként négy partial használható – mivel összesen 16 hang rétegezhető, ez hangonként akár 128 LFO-t is jelenthet! Step LFO-k szintén elérhetőek, 16 lépéses ütésekhez szinkronizált automatizálással és lépésenként 35 kiválasztható burkológörbével.

A szikráról a tűzig
A különböző zenei műfajokhoz eltérő zenekészítési megközelítésre és speciális eszközökre van szükség. A FANTOM-08 segítségével többféleképpen is rögzítheted a zenét. Valós időben és lépesenként is a híres TR-REC szekvenszerrel, melyet az ikonikus Roland dobgépek, például a TR-808 és TR-909 ihlettek.

Azonnali vezérlés
A FANTOM-08 hangszerrel olyan gyorsan valósíthatod meg a zenei ötleteidet, ahogy az eszedbe jutnak. A színes érintőképernyő azonnali interaktív vezérlést biztosít, a nagy felbontású gombok pedig organikus, rendkívül precíz beállításokat tesznek lehetővé. Van egy külön szintetizátor-szekció is oszcillátorral, szűrővel és burkológörbe-vezérlőkkel, valamint gombokkal és padokkal a szekvenciák készítéséhez, triggereléshez és még sok feladat elvégzéséhez.

Maximális zenei kifejezés
Egyesek a karokat és kerekeket kedvelik, míg mások a külső pedálokat részesítik előnyben. A FANTOM-08 hangszeren bármelyiket – vagy mindegyiket használhatod. És rendelkezésre áll még egy USB port is, amely segítségével kiterjesztheted a munkafolyamatot a kedvenc USB MIDI-vezérlődre is.

Énekelsz is?
Csatlakoztass egy mikrofont a hátlapon található bemenetre és énekelj a stúdióban vagy a színpadon a FANTOM-08 rengeteg beépített effektjével processzált hangzással. Vagy kapcsold be a 32 sávos sztereó vokódert, és használd ki a klasszikus VP-stílusú zenekari hangzásokban, robothangokban, túlvilági hangtextúrákban és még sok másban rejlő zenei kifejezés lehetőségeit.

Bővebb információ...


 

2022. július 29. 13:08

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA