MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Énekes-zeneszerző zeneszobájának hangszigetelése

Újra nagy megtiszteltetés érte cégünket, a magyar könnyűzene egyik csillaga, Csuka Mónika - Máté Péter díjas magyar énekesnő, az első magyar lányzenekar, a Beatrice megalapítója bízott meg bennünket két lakáselválasztó fal hanggátló minőségének feljavításával. 

Maximálisan hagyatkozott a szaktanácsainkra, mi pedig nem azt építettük meg amit ő laikusként választott volna, hanem annál sokkal jobbat.

Sokféle hangszigetelési problémával találkozunk, melyekre mindig megvan a megoldásunk. Ebben az esetben sem volt máshogy, minthogy megrendelőnk zeneszobjának a szomszédos lakással közös falát kellett hangszigetelnünk. A gondot a mélyfrekvenciás hangok, főleg léghangok terjedése okozta, amit orvosolnunk kellett. A szobában zenei felvételek készülnek, énekgyakorlás és háttérzenei kíséret megszólaltatása is történik, melyek átszűrődtek a szomszédos lakásba és ezt a tevékenységet is zavarta a szomszédból átszűrődő hangok.

Ebben az esetben az előtétfalas rétegrendünket építettük meg 15mm-es Phonestar csendlapokkal. A mennyezetet az érintett falfelület felett meg kellett bontanunk, hogy teljeskörűen meg tudjuk az előtétfalas Phonestar hanggátló rendszerünket építeni, ne legyen sehol sem gyenge pont, a legjobb minőséget bizotsítsuk ügyfelünk számára.

Utólag is köszönjük neki, hogy hallgatott szakértő ügyvezetőnkre!

Csuka Mónika munkánkkal kapcsolatos véleményét az alábbiakban olvashatják:

,,Szeretnék gratulálni Önöknek, mert fantasztikusan jó munkát végeztek. A lakásom egyik hosszabb fala szomszédos a másik lakással. Mivel előadóművész vagyok, ezért szükséges stúdió felvételeket csinálnom, vagy "élőben" énekelnem. Mikor készen lettek, akkor kipróbáltam, hogy bekapcsoltam mélynyomóval teljes hangerőn a hangfalaimat, a TV-t és átmentem a másik lakásba, hogy mi szűrődik át. Képzeljék el SEMMI! Addig nagyon zavart, ha bekapcsolták a szomszédban a házi mozit, vagy hangoskodás volt, és most végre csönd van! Ajánlani tudom Őket!

Csuka Mónika énekes-zeneszerző''

Bővebb információ: https://www.phonestar-hangszigeteles.hu/


 

2021. január 2. 11:59

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA