MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Elfelejtett dalok – Garami Balázs podcast műsora (29-30. rész)

Mindenkinek vannak elfelejtett dalai. De vajon méltán vagy méltatlanul merültek a feledés homályába?  Erre keressük a választ vendégeimmel, és közben rengeteg zenei és személyes dolog is kiderül. Jó szórakozást!

29-30 Garami Gábor

1.rész: A középiskolai színjátszókörtől az első rádió reklámokon át a Melody FM-ig. A Dschinghis Khan. Hangzás és dobhangok alapján meg lehet mondani, hogy mikor készült egy dal? Van-e a szándékosan egy korszakot megidéző  retro daloknak létjogosultsága? Az előadó ismertsége és személyisége lehet a siker kulcsa? A szerzői szabadság és a rádiós játszás örök harca alól a nagy nevű előadók sem kivételek.

2.rész: A hagyományos rádiózás meddig tarthat még és mi a jövő?  A rádiós zeneszerkesztés egy ízlésformáló és edukációs lehetőség. A sznobizmus is felfedezhet és megismertethet értékes művészetet? A  zenei túlkínálat és a piac szétdarabolódása ellenére mindenkinek van és lesz közönsége, mégha nem is tömegek. Egy művész magánélete, botránya  vagy akár halála milyen hatással van a közönségre? A legjobb dal is leginkább egy top előadóval kap lehetőséget. 


2021. december 31. 10:22

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA