MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Elfelejtett dalok – Garami Balázs podcast műsora (11-12. rész)

Mindenkinek vannak elfelejtett dalai. De vajon méltán vagy méltatlanul merültek a feledés homályába?  Erre keressük a választ vendégeimmel, és közben rengeteg zenei és személyes dolog is kiderül. Jó szórakozást!

1.rész: Fejlődés a kazettától az internetig, Eddától a progresszív house-ig. A közönség a lényeg, ahhoz kell igazítani az aznapi dj szettet, akár a Jackwell-el közös „magyarosított” mixekkel, mert még mindig létezik a Budapest vs Vidék. A látvány és az image fontosabb lett mint a zene, ezért működött jól az EDM nagy fesztiválokon de klubokban nem igazán.  A „ghost” producerek és a tehetségkutatókban felfedezett „gyors felfutású” sztárok hatása a zenei életre.  

2.rész: Miben más a határon túli és a hazai közönség? Hogyan sikerült megnyerni a mai fiatal generációt? A hagyományos rádiózást a fiataloknál egyértelműen lecserélték az online felületek, és így a kommentek is direkt visszajelzést adnak. Cserháti Zsusza lehetett volna egy house díva, ha nincs a vasfüggöny. A magyar és a külföldi közönség között nagyon nagy a különbség. A jövőben a nagy színpadokon csak a performace DJ-k maradnak meg? 


2021. november 4. 17:18

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA