MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Egy új kezdet

A SIXTY82 brit, holland és francia összefogással alapított, rácsos tartó- és rögzítőrendszerek, valamint színpadi elemek és kiegészítők tervezésével és gyártásával foglalkozó vállalat. A csapat a szórakoztatóiparban szerzett több mint 100 éves tapasztalatot egyesíti, a modern kor által megkövetelt innovációval és fejlesztésekkel, hogy kielégítse ezzel az egyedi kihívások és az új műszaki megoldások iránti növekvő keresletet. A SIXTY82 elkötelezett a termék- és szolgáltatásfejlesztés innovatív eszközeinek folytatása mellett, amelyet a szakmájuk iránti szenvedély vezérel, hogy ügyfelei továbbra is hihetetlen dolgokat építhessenek.

A D.P. Music Kft. több mint 25 éven át látta el a Prolyte termékek képviseletét, magas minőségű színpadi és színháztechnikai elemeket biztosítva vásárlóinak. A márka életében bekövetkezett változások - az új tulajdonos és a csoport felvásárlása - ellenére mégsem volt olyan éles a váltás, hiszen a jelenben a szakmai gárda és főként a Prolyte cégcsoport alapítói is a SIXTY82 csapatát gazdagítják. Ennek köszönhető az is, hogy a megszokott minőség mellett a Prolyte és SIXTY82 termékei egymással teljes mértékben kompatibilisek, szabadon variálhatók.

A termékek minőségét statikai megerősítő számítások, a legszigorúbb iparági szabványoknak való megfelelés garantálja, valamint egyedi RFID azonosítás teszi kiemelkedővé.

A kínálatban megtalálhatók, komplett tető és színpadrendszerek, truss elemek széles választéka, szállító és rögzítőelemek és az újdonságok mellett az összes megszokott kiegészítő is.

Az új, szabadalmaztatott fejlesztések közül kiemelkedő az ALPHA82 moduláris truss, ami jelenleg a világ legrugalmasabban felhasználható rácsos tartó rendszere. Könnyen újra konfigurálható, ugyanolyan erős, mint az L52R és az XL101R elemei, kompatibilis a szabványos L52R és XL101R rácsos tartókkal, így magasabb a befektetésarányos megtérülés. Mivel egy méretben, két nagyteherbírású rendszer tulajdonságait ötvözi, akár 75%-kal csökkenthető a szállítási kapacitás. 

http://www.dpmusic.hu/


2022. július 16. 05:20

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA