MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Egy TV-néző társ, akire mindig számíthatsz: Sennheiser RS 120-W

A Sennheiser tévézéshez kínált termékválasztéka egy impozáns modellel bővül. Az RS 120-W a fejlett LE hangátvitel segítségével Bluetooth® kapcsolaton keresztül is kristálytiszta és torzításmentes hangzásról gondoskodik, miközben a személyre szabott hallgatási élmény érdekében háromféle hangzásmódot is kínál. Az új Sennheiser fejhallgató szokásos hosszú élettartamú akkujával és optimális viselési kényelmet biztosító, továbbfejlesztett dizájnjával ideális választást jelent a maratoni tévézésekhez.

„A Sennheisernél a kiváló hangminőség és a lenyűgöző televíziós élmény biztosítása alapvető követelménynek számít” – mondta Irene Strüber, a Sennheiser TV Listening részlegének termékmenedzsere. „Az új RS 120-W rendszert úgy alkottuk meg, hogy az még személyre szabottabb és sokoldalúbb hangzásélményt biztosítson. Legyen szó mélyhangzásról, vagy beszédtisztaságról, most a hangzást saját ízlésedhez és igényeidhez igazíthatod. Optimális esetben a fejhallgatókat nemcsak egyfajta szórakozáshoz használhatjuk. Az RS 120-W megalkotásánál ezt a szempontot is szem előtt tartottuk.”

Az elsőosztályú szórakozás jegyében tervezve

Attól függően, hogy épp milyen szórakozásra vágysz, a kívánt hangzáskép kialakításához a következő hangzásmódok közül választhatsz: Speech, Music és Neutral. A részletgazdag, kiegyensúlyozott és torzításmentes hangzás érdekében az RS 120-W által használt, fejlett LE Audio szabvány a Bluetooth® Low Energy átviteli technológián keresztül teszi lehetővé az audio streamelést. Az LE Audio technológia egy új, kiváló minőségű LC3 audio kodeket alkalmaz. Lenyűgöző, kristálytiszta hangzásával és rendkívül alacsony szintű késleltetésével ez a technológia igazán magával ragadó szórakoztatást garantál.

Eközben az RS 120-W tökéletesített konstrukciója még intuitívabbá teszi a vezérlést. Például a fejhallgató fülkagylóján elhelyezett vezérlővel most már a TV-től függetlenül is állíthatod a hangerőt. Kényelmes, fülre-fekvő kialakításával, puha fülpárnáival és a fejre minimális nyomást gyakorló fejpántjával az RS 120-W egésznapos tévézésekhez is ideális választás.

Élvezzétek együtt a kiváló Sennheiser hangzást

Az akár 20 órás akku-élettartamnak és a 60 m-es hatótávolságú vezeték nélküli átvitelnek köszönhetően az RS 120-W kiváló technikai bázist kínál a korlátlan szórakozáshoz. A rendszer részét képező központi egység szokás szerint egyben töltőállomásként és adóegységként is szolgál. Eközben az új „Broadcast Mode” funkciónak köszönhetően az adóegység több fejhallgatóval is párosítható, így a lélegzetelállító hangzást többedmagaddal is élvezheted. A magas hangerőszint szerelmesei a hangerőt akár 100 dB-re is növelhetik anélkül, hogy azzal a környezetüket bármennyire is zavarnák.

Bővebb információ az RS 120-W-ről 


2022. november 5. 08:00

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA