MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

DUAL CUBE LX gitárerősítő

Egy klasszikus CUBE a maximális rugalmasságra tervezve. Rendkívül sokoldalú asztali erősítő profi hangszínekkel és effektekkel, kiterjedt sztereó hangzással és kibővített hangtartománnyal az előadásokhoz, felvételekhez és élő közvetítéshez.

Több mint négy évtizede a CUBE erősítők kivételes értéket képviselnek a zenészek számára a világ minden pontján, nagyszerű hangzást és sokoldalú funkciókat kínálva könnyen hordozható kivitelben. A DUAL CUBE LX gitárerősítő ezt a hosszú hagyományt folytatja, amely a BOSS legújabb fejlesztéseivel egészül ki a páratlan rugalmasság érdekében. Ez az asztali erősítő a tökéletes választás az otthoni gyakorláshoz és a barátokkal való jammeléshez. A csatlakozási lehetőségek széles skálája érhető el az előadáshoz, felvételkészítéshez és sok más alkalmazáshoz optimalizálva.

Találkozz a pillanattal
Kompakt méretével és autentikus BOSS hangszíneivel a DUAL CUBE LX azonnali örömet nyújt a mindennapi otthoni játékhoz. Rendkívül rugalmas kialakítása pedig lehetővé teszi, hogy bármikor továbbléphess, olyan fejlett funkciókkal, amelyek jóval túlmutatnak más asztali erősítők képességein.

Gyakorolj és jammelj bárhol 
Élvezd az erőteljes, magával ragadó hangzást bent és kint egyaránt az egyedi tervezésű sztereó hangszóróknak a sokoldalú tápellátásnak - tartozék hálózati adapter vagy nyolc AA elem - köszönhetően.

Színpadi előadás
Használd a sztereó Line Out aljzatokat a PA rendszerhez való közvetlen csatlakoztatáshoz, profi BOSS erősítőhangzásokkal, mikrofonozott hangláda-szimulációval és kiterjedt sztereó effektekkel kiegészítve.

Felvételkészítés kedvenc DAW szoftvereddel
A DUAL CUBE LX erősítővel keverésre kész hangokat rögzíthetsz egy zenei szoftverrel egy számítógépen vagy mobileszközön az USB vagy i-CUBE-Link segítségével.

Lépj szintet az élő műsorközvetítésben
A Phones/Rec aljzatnak és a mikrofonhangerő vezérlésének köszönhetően rögzítheted a játékodat egy fejhallgató mikrofonjával is, és elküldheted az USB és az i-CUBE Link kimenetekre a gitárhanggal együtt.

Játék zenei alapokra
A DUAL CUBE LX számos lehetőséget kínál a mobileszközről vagy számítógépről érkező zenei kíséretek lejátszására, beleértve a sztereó aux bemenetet, az USB-t és az i-CUBE Link Loopback-et, valamint az opcionális Bluetooth® adaptert.

Autentikus erősítőhangzások
Finoman hangolt sztereó hangszórórendszerével a DUAL CUBE LX kis mérete ellenére is erőteljes gitárhangzásra képes. Nyolc sokoldalú erősítőtípus közül választhatsz, amelyek mindegyike természetes játékérzetet és organikus reakciót kínál, amely a több évtizedes BOSS erősítőfejlesztés eredménye. Zenei stílusodtól vagy képzettségedtől függetlenül, kifejező hangzásokat találhatsz a technikád fejlesztéséhez és sz inspirált előadáshoz. Egy dedikált mikrofon előerősítő típus is elérhető, amely lehetővé teszi az erősítő hordozható énekerősítőként való használatát is.

Beépített BOSS effektek
A DUAL CUBE LX számos BOSS sztereó és monó effektet tartalmaz a hangzás további gazdagítása érdekében. A dobozból kivéve azonnal négy mod-effektustípussal vagy Heavy Octave-val fűszerezheted a hangzást, illetve térérzetet is hozzáadhatsz a Delay vagy két fajta Reverb effekttel. Ha még mélyebbre szeretnél ásni, DUAL CUBE LX Editor segítségével módosíthatod az effekteket és különböző beállításokat.

Minden részletre kiterjedő személyre szabhatóság
A DUAL CUBE LX intuitív panelvezérlői megkönnyítik a lenyűgöző hangzások gyors beállítását. Minden erősítőtípus három felhasználói memóriát tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a potméter-beállítások tárolását a gyors behívás érdekében. A DUAL CUBE LX Editorral pedig további kreatív lehetőségeket fedezhetsz fel. Kiválaszthatsz különböző erősítő- és effektvariációkat, részletes paraméter-beállításokat végezhetsz és még sok mást egy Mac vagy Windows számítógépéről.

Sztereó bemenet modellezők vagy pedalboard-ok számára
A DUAL CUBE LX egy speciális Stereo In erősítőtípussal is rendelkezik a sztereó eszközök csatlakoztatásához, fejlett térprocesszálással kiegészítve, amely olyan hangzást kelt, mintha egy sokkal nagyobb hangládán keresztül játszanál. Az alapértelmezett beállítással teljes tartományú hangzást érhetsz el olyan erősítő/effekt processzorok számára, mint a GT-1000, GT-1000CORE, GX-100, GT-1 vagy IR-200. A DUAL CUBE LX Editor segítségével pedig kiválaszthatsz egy Roland JC-120 ihletésű tiszta gitárhangot is, amely ideális platform olyan pedálok sztereó képességeinek felfedezéséhez, mint például a BOSS 500 és 200 sorozat.

Bővítsd a lehetőségeket
Külön megvásárolható FS sorozatú lábkapcsolókkal működtetheted a beépített looper-t és válthatsz memóriákat. Az opcionális Bluetooth® Audio MIDI Dual Adaptor csatlakoztatásával pedig még tovább léphetsz egy okostelefonnal vagy táblagéppel. Vezeték nélkül streamelhetsz zenéket, játszhatsz ezekkel együtt vagy használhatod a DUAL CUBE BASS LX Editor iOS/Android verzióját hangszínek létrehozásához, illetve funkciók távoli beállításához. Vagy párosíthatod az EV-1-WL vezeték nélküli MIDI Expression pedállal a Wah effekt és hangerő kábel nélküli vezérléséhez.

Bővebb információ...


2022. szeptember 29. 06:34

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA