MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

DUAL CUBE BASS LX basszuserősítő

Hamisítatlan CUBE basszusélmény otthoni gyakorláshoz és minden más zenei szituációban. Kompakt gyakorló erősítő basszusgitárosok számára, profi hangszínekkel és effektekkel, beépített ritmusokkal, valamint praktikus funkciókkal az előadáshoz, felvételhez és élő közvetítésekhez.

Több mint négy évtizede a CUBE erősítők kivételes értéket képviselnek a zenészek számára a világ minden pontján, nagyszerű hangzást és sokoldalú funkciókat kínálva könnyen hordozható kivitelben. A DUAL CUBE BASS LX az eddigi legfejlettebb kompakt CUBE basszuserősítő, amely tele van továbbfejlesztett BOSS technológiával a tökéletes otthoni gyakorlás érdekében. Hangerő tekintetében jóval meghaladja a méretét, gazdag, telt hangzást és számos szórakoztató ritmusmintát biztosít. A csatlakozási lehetőségek széles skálája érhető el az előadáshoz, felvételkészítéshez és sok más alkalmazáshoz optimalizálva.

Színpadi hangzás otthoni környezetben
Egyedi sztereó hangszórórendszerével és továbbfejlesztett külső megjelenésével a DUAL CUBE BASS LX akkorát szól és ráadásul olyan kifinomult hangzással, hogy el sem hiszed, hogy egy ilyen kis erősítővel van dolgod. Öt különböző preamp-típus áll rendelkezésre, amelyek tiszta hangzást kínálnak stúdiózáshoz és slap technikához, vintage hangzásokat a klasszikus stílusokhoz és agresszív modern hangszíneket a keményebb műfajokhoz. A BOSS erősítők több évtizedes fejlesztésének eredményeként a kifinomult, természetes játékérzet és organikus reagálás egy végtelenül inspiráló platformot teremt a hangszeres tudás fejlesztéséhez és az új játéktechnikák felfedezéséhez.

Találd meg a saját hangodat
A DUAL CUBE BASS LX számos basszusra hangolt effektet kínál, köztük sok kiterjedt sztereó hangzást. Formáld a hangzást kompresszióval vagy túlvezérléssel, színezd touch wah, flanger vagy chorus effektekkel vagy adj hozzá térbeli mélységet a reverb és delay effektekkel. Minden erősítőtípus három felhasználói memóriát tartalmaz, amelyek lehetővé teszik  Gain, EQ és effektbeállítások tárolását a gyors behívás érdekében. A DUAL CUBE BASS LX Editor segítségével még mélyebbre merülhetsz, és hozzáférhetsz effektvariációkhoz, illetve részletes paraméter-beállításokhoz egy Mac vagy Windows számítógépéről.

Hozd az igazi groove-ot
Tedd szórakoztatóbbá és produktívabbá gyakorlásaidat a hatékony, beépített Rhythm Guide segítségével. Kilenc ritmustípust érhetsz el, egyenként három pattern-változattal, amelyek az alapvető metronómtól a valósághű dobképletekig terjednek rock, jazz, metál, latin és más stílusokban. A DUAL CUBE BASS LX Editor segítségével összesen 91 ritmusvariációt fedezhetsz fel, és ezeket kedvencként el is mentheted az erősítőn belül. A nagy teljesítményű sztereó hangszórókon keresztül a kíséret teljes részletgazdagsággal szólal meg, magával ragadó élményt nyújtva a játékhoz.

A hálószobán túl
Rendkívül rugalmas csatlakoztathatóságának köszönhetően a DUAL CUBE BASS LX messze túlmutat más kompakt erősítők képességein. Használd a sztereó XLR vonalkimenetet, hogy közvetlenül csatlakozz egy PA rendszerhez, ha élő előadásról van szó. Vagy rögzíts keverésre kész hangokat egy zenei szoftverben, számítógépen vagy mobileszközön az USB vagy i-CUBE-Link segítségével. Ha szereted az élő közvetítéseket, rögzítheted a játékot egy fejhallgató mikrofonjával, és elküldheted az USB és az i-CUBE Link kimenetekre a basszushanggal együtt. A hálózati adapteres vagy elemes tápellásnak köszönhetően pedig bárhol játszhatsz.

Bővítsd a lehetőségeket
Az opcionális FS-széria lábkapcsolóival szabadon kezelheted a Rhythm Guide-ot, illetve hozzáférhetsz a beépített looperhez is, ha többrétegű előadást szeretnél megszólaltatni. Az opcionális Bluetooth® Audio MIDI Dual Adaptor csatlakoztatásával pedig még tovább léphetsz egy okostelefonnal vagy táblagéppel. Vezeték nélkül streamelhetsz zenéket, játszhatsz ezekkel együtt vagy használhatod a DUAL CUBE BASS LX Editor iOS/Android verzióját a funkciók távoli beállításához. Vagy párosíthatod az EV-1-WL vezeték nélküli MIDI Expression pedállal a Wah effekt és hangerő kábel nélküli vezérléséhez.

Bővebb információ...


2022. október 8. 05:18

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA